Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bayramlar paylaştıkça anlam kazanır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat, yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Vali Kolat yayımladığı mesajda, “Bayramlar paylaştıkça anlam kazanır” dedi.
 
KUCAKLAŞMAK BİZİ DAHA DA GÜÇLÜ KILACAKTIR
Vali Ali Kolat Kurban Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajda, “Değerli Kırıkkaleli Hemşehrilerim, Milletçe geleneklerimizde ve kültürümüzde önemli yeri olan, müstesna zaman dilimlerinden bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın ve Bayramı hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Dini Bayramlarımız, milli birlik ve kardeşliğin, iyilik ve güzelliklerin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği ve yoğunlaştığı önemli günlerdir. Bu kutlu günler vesilesiyle; aziz şehitlerimiz ve onların bizlere birer emaneti olan aile fertlerini ve yakınlarını birkez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık ve komşuluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle hemhal olmak ve kucaklaşmak bizi daha da güçlü kılacaktır”
 
UNUTMAYALIM Kİ
“Unutmayalım ki, Bayramlar paylaştıkça anlam kazanır. Onun için, bugünlerde ülkemizin ve milletimizin geçtiği bu zor süreçte yaşanan sıkıntılar, güçlükler ve zorlukların üstesinden gelmeyi bilen bir millet olarak, birbirimize daha çok candan ve gönülden sarılalım. Kardeşliğimize halel getirmek isteyen, ayrılık ve nifak tohumları ekmeye çalışan şer odaklara fırsat vermeyelim. Bayram süresince sergilenen bu güzel hasletlerin sadece Bayram günleri ile sınırlı kalmaması, tüm toplumumuzu kuşatması ortak dileğimizdir. Bu bağlamda vatandaşlarımızın Kurban Bayramını yakınları ve sevdikleriyle birlikte huzur ve güven içerisinde gönül rahatlığıyla geçirmesi için Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurum ve kuruluşlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimin Kurban Bayramını gönülden kutlar, Bayramın Ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu