Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

BBP merkez ilçede kan değişimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale BBP merkez ilçe başkanlığına İmdat Topkaya  getirildi. Parti binasında yapılan  toplantıya Kırıkkale de bulunan  ulusal ve yerel basına tanıtıldı.

BBP merkez ilçede kan değişimi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBirlik çağrısı
BBP’de Merkez ilçe Başkanlığı için yapılan toplantıda, yeni başkan İmdat Topkaya oldu. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya partililerin yanı sıra yerel ve ulusal basın temsilcileri katılırken, Merkez ilçe yönetim kuruluda belirlendi. Toplantıda günün önemine ilişkin açıklama yapan yeni Merkez ilçe Başkanı İmdat Topkaya, davaya inananları BBP çatısı altında toplanmaya davet etti. “Küskünlüğü bir kenara bırakıp  partimizin daha ileri gitmesi için  hep birlikte çalışacağız” diyen Merkez ilçe Başkanı İmdat Topkaya,  “hedefimiz 2015 yılında yapılacak olan millet vekili için Kırıkkale de BBP  yakışır bir adayımızla  seçime gireceğiz” dedi.

Sır perdesi açıklansın
Kırıkkale’nin bir çok sorun olduğuna işaret eden Başkan Topkaya, “ doğru düzgün alt yapısı olmayan  bir şehir, her sağanak  yağmur yağışında  Kırıkkale sel mağduru oluyor.” Dedi. Açıklamasında merhum  Muhsin Yazcıoğlu’nun  ölümündeki sır perdesinin hala açıklanmadığını ifade eden Topkaya,  Olayın gizli kapılar ardında değil,  Türk halkına anlatılmasını istiyoruz.  Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Türkiye’nin geleceği tek partisi BBP olacaktır.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu