Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYaşam

Bebella

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE’NİN EN KAPSAMLI BEBEK MAĞAZASI
 
Geçtiğimiz ay açılan ve ilimizde Çocuk Mobilyası satışı yapan tek yer olan ve ilimizin en kapsamlı Bebek Mağazası olan Bebella hizmetine devam ediyor.
 
 
Gürler Mahallesi Samsun Bulvarı Numara 174/A’da açılan ve faaliyetlerine hızla devam eden Bebella Çocuk Mağzasına Kırıkkaleliler büyük ilgi gösteriyor. Sadece Kırıkkalelilerin değil, ilimize misafir olarak gelen vatandaşların da kısa sürede uğrak yeri haline gelen Bebella Çocuk Mağazasında Bebek Odası takımlarından, arabalı Yatak, Özel Üretim olan Bebek Odası takımlarına, Bebek Arabasından, araç Bebek Koltuğuna kadar bebeklere özel her çeşidin bulunduğu bir Bebek Mağazası.
 
ÇOCUK MOBİLYASI OLAN TEK YER
Özel üretimlerinin olduğunu ve Kırıkkale’de çocuk Mobilyası üzerine faaliyet gösteren tek yerin Bebella Çocuk Mağazası olduğunu söyleyen Firma Sahibi Aynur Ergül, bebeklerin her türlü ihtiyaçlarının ve odalarının tüm malzemelerinin bulunduğunu belirtti. Mağazalarında ki ürünleri tanıtan Ergül, “Desenli emzik, biberon, yürüyeç, anadizi, elektrikli beşik, oyun minderi, bebek çantası, bebek elbiseleri, nevresim takımları, Akülü araba, oyun parkı gibi birçok ürünümüz bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu