Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Belediye araç filosu genişliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye araç filosu genişliyor

Kırıkkale Belediyesi Halk günü etkinliğinin 188’nci Belediye Meclis Toplantısında vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte bir taraftan vatandaşların taleplerini alan Belediye Başkan yardımcısı Mutlu Erol Bakır, diğer taraftan belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bakır, belediyenin araç filosunu genişlettiğine dikkat çekti.

TALİMATLAR VERİLDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, başkanlığında gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine, Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Halk günü etkinliğinde sorunlarını dile getiren vatandaşlar Belediye çalışmalarından memnun olduklarını söylediler. Başkan Yardımcısı Bakır, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi ve katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

YENİ ARAÇLAR ALINDI

Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunları dinlendikten sonra genişlemeye devam eden Kırıkkale Belediyesi araç filosu hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, “Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, göreve geldiği bugünden itibaren acil kullanıma ihtiyaç olan araçları tespit ederek 8 adet Kamyon, 1 Adet Tır Çekici, 1 Adet Sathi Kaplama Aracı, 1 Adet Sulama Tankı, 3 Adet Dorse(3 akslı lowbeat, asfalt roley tankı 32 tonluk hardoks kasa), 1 Adet Paletli Ekskavatör, 1 Adet Mini Ekskavatör, 1 Adet Asfalt Finişeri, 1 Adet Loder, 2 Adet Silindir, 1 Adet Cenaze Yıkama Aracı, 3 Adet Cenaze aracı  ve geçtiğimiz günlerde de Kırıkkale Belediyesi envanterine yeni bir Kombine Kanal Temizleme aracı eklendi. Kombine Kanal Temizleme aracı 15 Ton kapasitede olup 9 Ton Pis su, 6 Ton temiz su kapasiteli son sistem uzaktan kumanda ile çalışan aracımız ile Kırıkkaleli hemşehrilerimize hizmet vermeye başladık. Kombine Kanal Temizleme aracı aynı anda su basıp ve çekim özelliğine sahip olmasının yanı sıra 25 metre derinlikte çalışma da yapabiliyor. Kombine Kanal Temizleme aracı ile birlikte Kanal Patlatma aracı, Kanal görüntüleme cihazı, Ultrasonografi dinleme cihazı ile birlikte şehrimizde oluşan arıza ve bakımları daha hızlı ve güvenilir bir şekilde giderilecek. Bu yeni araçlarımızla Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x