Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Belediye-Sanayi iş birliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Asfalt atılmayan ve daha önce kilit parke döşenmiş fakat herhangi bir arızadan dolayı kilit parkeleri söken Kırıkkale Belediyesi ekipleri tekrar kilit parkeleri ve asfaltı tekrar atmayınca sürücüler soluğu sanayide alıyor.

 

YOLLAR GEÇİLMEZ DURUMDA

Kırıkkale’de ki kötü ve asfaltsız yollardan şikayetçi olan sürücüler soluğu sanayide alıyor. Durumdan bıkkınlık derecesine geldiklerini ifade eden sürücüler, Kırıkkale Belediyesi ile sanayicilerin anlaşmasının olduğunu düşündüklerini belirttiler. Kilit parke olan yolları arıza onarılıyor diyerek Belediye Ekiplerinin söktüğünü fakat tekrar onarımının yapılmadığının altını çizen sürücüler, yollardan araçlar geçtikçe çukurların arttığını ve yolların geçilmez durumlara geldiğini ifade ettiler.

 

MAHALLELİ ŞİKAYETÇİ

Yolların asfalt veya kilit parke olmamasından sürücüler kadar mahalle sakinleri de sıkıntı çekiyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte araçların geçmesiyle tozan yollardan kapılarını ve pencerelerini kapatmak zorunda olduklarını belirten mahalle sakinleri, sıcak havalarda evin içinde durulmaz bir al olduğunu söylediler.  Yetkililere defalarca istekte bulunduklarını ifade eden mahalle sakinleri, Belediye yetkilileri tarafından hiçbir şekilde sorunlarına çare bulunmadıklarını söylediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu