Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Belediye’ye Başıboş köpek tepkisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediyenin ilgisizliği nedeniyle cadde ve sokakları istila eden başıboş köpekler, yaşlılar ile çocukları tedirgin ediyor. Özellikle tenha ve karanlık sokaklarda korkulu anların yaşanmasına yol açan başıboş köpekler, Belediye ye karşı tepki oluşturuyor.
 
Çocuklar sokağa çıkamıyor
Sık sık dile getirilmesine rağmen Kırıkkale Belediyesinin ilgisizliği nedeniyle sokakları adeta mesken edinen başı boş köpekler, yaşlı ve çocuklara korku dolu anlar yaşamasına yol açıyor. Sürüler halinde sokaklarda dolaşan ve tenha sokakları kendilerine mesken edinen başıboş köpekler, mekruh hale dönüşen eski Devlet Hastanesi çevresinde dolaşmaları hasta yakınlarını korkutuyor. Sürüler halinde dolaşan başıboş köpeklere karşı Belediyenin ilgisizliğinden yakınan vatandaşlar, “şehrin göbeğinde sokaklardan yürüyemez hale geldik. Çocuklarımızı sokağa yalnız çıkaramaz olduk.” diye tepki gösterdi.
 
Vatandaş Belediyeye tepkili
“İnsanız sonuçta, bizim de Hastaneye gitmemiz gereken günler oluyor” diyen vatandaşlar, Mekruh halde yıkılmayı bekleyen eski Devlet Hastanesinden geçemez olduklarını belirtiyor. Özellikle Hastane bölgesinin akşam saatlerinde tenhalaştığını ve sokak ışıklarının yetersiz olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, başıboş köpeklerden kurtarılmalarını bekliyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
9 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ayten
Ayten
8 Nisan 2015 00:50

Küpeli köpekler zararsız

M.öğrenenefe
M.öğrenenefe
8 Nisan 2015 00:40

Sokakta gördüğüm köpeklerin çoğunda küpe var.yani zararsız kısırlaştırrılmış köpekler.belediye işini doğru yapmasa herhalde sokaklarda köpek göremezdik .toplayıp bir dağbaşına atarlardı.bence insanlar çok abartıyor.Etrafımda hiç kimseden köpeklerin kovaladığını yada saldırdığını duymadım.

Ayşegül HİSARKAYA
Ayşegül HİSARKAYA
7 Nisan 2015 22:36

Sevmiyorsunuz anladık,bir kap yemek bir kap su vermiyorsunuz anladık.vicdansızsınız onuda anladık ta….Sokaklar sadece sizin bizim yaşam alanımızmı bunu hiç düşündünüzmü…Çekin ellerinizi üzerlerinden…Siz yerdekilere merhamet etmedikçe göktekilerde size merhamet etmeyecek……İnş…..

Özlem Ayar
Özlem Ayar
7 Nisan 2015 22:27

İnsanlar hayvanlardan korkmasın. Kendi beynindeki canice olan düşüncelerinden korksun!
O hayvanlar siz insanlardan daha zararsız.
Siz onlara zarar vermezseniz onlar size zarar vermez. Siz onlardan daha canisiniz.

Özlem Akyurt
Özlem Akyurt
7 Nisan 2015 22:22

Yapılacak onca onemlı iş varken masum hayvanları öldürmek ile mi ugrasıyorlar! Kırıkkale belediyesi bu sekilde hizmet mi verdiğini sanıyor!
Öldürmek yerine daha akıllıca çözümler bulabilirler. İnsanlar hayvanlardan değil birbirlerinden korksunlar.
Hayvanlar en fazla ısırır…

Ayberk
Ayberk
7 Nisan 2015 21:52

Adı üstünde sokak köpeği ! Kısırlastırılır asılanır ve ait oldugu yasaması gereken sokaklara bırakılır. Dogrusu da yasada yazanı da budur. Sırf bazı insanlar rahatsız oluyor sokagında istemiyor diye bu hayvancıklar adeta bir çöp gibi daglara çöplüklere atılıyorlar! Orada aclıkla hastalıkla yasam savası verıyorlar! Tanrı tarafından yaratılıp insanlara emanet edilmedi mi bu masumlar ? İnsanlar neden bu kadar cani neden bu kadar acımasız ! Neden bu kadar tahammulsuzler en onemlısı… Hangi insana tecavüz etmişler veya hangi insanı gasp etmişler ! EN ZARARLI CANLI İNSANDIR! VE BU MASUM HAYVANCIKLARA DA EN BÜYÜK ZARARI İNSAN DENEN CANLI VERMEKTEDİR !!!

Serkan Kalabak
Serkan Kalabak
7 Nisan 2015 19:00

Şikayet eden vatandşa sormalı nasıl bir çözüm önerirsiniz diye?Acaba o küçük beynlerinden neler geçiyor?Belediye üzerine düşen zaten ömürleri ortalama 6-7 yıl olan sokak köpeklerini alıyor ıslahını yapıyor ve adı üstünde ait oldukları sokaklara geri bırakıyor;ancak şikayet eden küçük beyinliler dünya sadece bizim için yaratıldı sadece biz yaşayalım,bu sokak hayvanlarını zehirleyip öldürelim diye düşünüyorlar.Kırıkkale de ben hiç kimsenin ne bir adam gibi kavşak olmadığından,ne adam gibi yaya geçidi olmadığından,ne adam gibi kaldırım,engelliler için rampa veya temizlik için şikayet ettiğini görmedim duymadım.Ancak amaçları sadece açlıktan ölmemek olan köpeklerle uğraşmak.Bu DÜNYA SADECE BİZİM İÇİN YARATILMADI.Ayrıca Haber71.net yetkilileri yaptığınız bu haberle zaten duyarsız olan halkımızı gaza getirtip binlerce köpeğin ölümüne sebep olacağınızın farkında olun lütfen.

fatih ARSLAN
fatih ARSLAN
7 Nisan 2015 17:38

SOKAKLARIN SAHİBİ HAYVANLARDIR.SOKAKTA YAŞAMAYACAK ORDA YAŞAMAYACAK PEKİ NEREDE YAŞAYACAK.YAZIK GÜNAH DEĞİLMİ BU HAYVANLARA .BELEDİYE YILLARDIR AŞILIYO KISIRLAŞTIRIYO ELİNDEN GELENİ YAPIYO YAPMAYA ÇALIŞIYO PEKİ İNSANLAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOMU.BİR KAP YEMEK VEYA SU VERİYOMU.YAZIKTIR GÜNAHTIR..ÖLÜME TERK ETMEYİN HESABINI ZOR VERİRSİNİZ..

Başa dön tuşu