Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Belen’i plaketle uğurladılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

İl Müftülük personellerinden ADRB Koordinatörü Dr. Fatıma Zeynep Belen Kırıkkale İslami İlimler Fakültesi’nde Yrd Doç oldu. İl Müftüsü Bekir Gerek, Belen için verilen veda yemeğinde Belen’e plaket takdim vererek, başarılarının devamını diledi.

 

GEREK, BELEN’İ ANLATTI

Müftü Gerek yaptığı açıklamada “İl Müftülüğü personelinden Dr F. Zeynep Belen, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 2002 yılında mezun oldu. 2003’de İstanbul Kartal Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi’ne Meslek Dersleri Öğretmeni olarak atandı. Bu göreve 2007 yılına kadar devam etti.  2007 yılı Nisan ayında, kurumlar arası geçişle Kırıkkale İl Müftülüğü’nde Din Hizmetleri Uzmanı olarak göreve başladı. Aynı zamanda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda Koordinatörlük görevini yürüttü. 2010 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı Din Psikolojisi Bilim Dalı’nda “Aile İçi İletişime Manevi-Psikososyal Yaklaşım” adlı teziyle yüksek lisansını tamamladı. 2011’de Vaaz ve Vaizlik Sempozyumu’nda “Olağanüstü Hallerde Vaaz”  isimli tebliğ sundu ’’şeklinde konuştu.

 

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNE ATANDI

İl Müftüsü Gerek “2012 yılında yazdığı “Dezavantajlı Gruplara Sunulan Rehberlik Hizmetlerinin AB ülkelerinde İncelenmesi” projesi, Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye değer bulundu. 2013 yılında bu proje kapsamında İngiltere’nin Plymouth şehrinde dezavantajlı gruplara rehberlik sunan kurum ve kuruluşlara teknik ziyaretlerde bulundu. 2014 yılında Kırıkkale İl Müftülüğü’ne Vaiz olarak atandı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı Din Psikolojisi Bilim Dalı’nda hazırladığı “Manevi Danışmanlıkta Bibliyoterapi Tekniği ve Uygulanması” adlı teziyle 14.08.2014’te doktora unvanını aldı. 15. 06. 2015 tarihinde Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe e Din Bilimleri Din Psikolojisi bölümüne Yrd. Doç. Olarak atandı.’’diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu