Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Berslan Grup açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Berslan Grup açıldı

Gayrimenkul ve emlak alanında çalışma gerçekleştiren Berslan Grup, ekonomi alanında yaptığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Zafer Caddesi No: 82’de Berslan Grup Emlak ve Gayrimenkul danışmanlık ofisi, düzenlenen törenle dualar eşliğinde açıldı.

 

EKONOMİ VE İSTİHDAMA KATI

Yatırımcı firmaların alanında yapacağı çalışmaların ekonomiye katkı sağlanması amacıyla çalışma gerçekleştiren Berslan Grup Emlak ve Gayrimenkul danışmanlık ofisi, Yahşihan ilçesinde gerçekleştirilen iki ofis sonrası yeni ofisini Zafer Caddesi No 82’de Kırıkkale halkının hizmetine açtı. Gayrimenkul, konut, arsa, emlak gibi çeşitli işlere imza atacak olan “Berslan Grup Emlak ve Gayrimenkul” ekonomi ve istihdam alanına da büyük katkı sağlamayı hedefliyor.

 

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Renkli görüntülerin yaşandığı açılış törenine; Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sungur, AK Parti eski İl Başkanı Mürsel Akçay, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Kırıkkale, Ankara, İstanbul, Bolu ve Sakarya’dan çok sayıda davetli katıldı. Törene katılanlar, “Berslan Grup Emlak ve Gayrimenkul” ofisinin açılış kurdelesini hep birlikte kestiler.

 

BİZLERE YOL GÖSTERECEK

Törende konuşma yapan Berslan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz, “ Burası gayrimenkul danışmanlığı, emlak ofisi. Müşteri temsilcilerimiz kendi uzmanlık alanlarına göre çalışmalarını yürütecekler. Konut, arsa ya da başka işlerle ilgili. Bizler sadece emlak ya da gayrimenkul işleri yapmıyoruz. İnşaat, çevre düzenleme, peyzaj, kentsel dönüşüm çalışmaları yapıyoruz. Yapacağımız çalışmaların ana merkezi burası olacak. Bu merkezde yapılacak olan çalışmalar bizlere yol göstersek” dedi.

 

AVANTAJ SAĞLAYACAK

Kırıkkale’ye bu şekilde yapılan çalışmaları değerli bulduğunu belirten Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Köstekli, emeği geçen herkese teşekkür etti. TSO Başkanı Varlı ise, bu tür işletmelerin hem ekonomiye hem istihdama katkı sağladığını dile getirdi. Yahşihan Belediye Başkanı Sungur, Berslan Grup Emlak ve Gayrimenkul’un Yahşihan’dan sonra Kırıkkale’ye de böyle bir yatırım yapmasının avantaj sağlayacağını vurguladı. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde işletmenin açılışı gerçekleştirildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x