Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Berslan gruptan engellilere destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Berslan gruptan engellilere destek

Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu tarafından Kırıkkale’de ‘Engel Sizsiniz’ oyunu sahnelendi. Tamamı engelli oyunculardan oluşan tiyatro Kırıkkale’de Berslan Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı sponsorluğunda sahnelenirken, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz Çerkezoğlu her zaman engellilerin yanında olduklarını söyledi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Birlik Engelliler Tiyatrosunun düzenlemiş olduğu Engellilerin günlük yaşamda karşılaştıkları sıkıntıları anlatan “Engel Sizsiniz” isimli tiyatro Kırıkkale’de sahnelendi. Kültür Merkezi salonunda sergilenen trajikomik oyun Kırıkkalelilerin büyük beğenisini kazandı. Çok sayıda konuğun katıldığı tiyatroya Belkıs Reklam Ajansı girişimde ve Berslan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz Çerkezoğlu sponsor oldu. Oyun bitiminde oyuncuları Berslan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz Çerkezoğlu sahnede tebrik ederek çiçek ve plaket taktim etti. Oyuncuları tek tek tebrik eden Çerkezoğlu “Engelli pek çok kişi gerekli desteğin sağlanması sayesinde topluma değerli katkılarda bulunmuş, hatta toplumda iz bırakmıştır. Berslan Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı olarak daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de engellilere engelleri aşmaları noktasında her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABER: MEHMET ERKOÇ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x