Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GaleriGündemKırıkkaleManşet

Beyaz Saray açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Beyaz Saray Otel. Cafe & Bistro. Düğün Salonu Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. İlimiz için kaliteli bir hizmet veren Beyaz Saray Otel. Cafe & Bistro. Düğün Salonu, iç ve dış tasarımı ve A’dan Z’ye yenilenen odaları, konukların ihtiyaçlarına göre yeniden dizayn edildi.

 

KIRIKKALE’YE YAKIŞIR HİZMET

Yıllardır Kırıkkale için hizmet veren ve tüm yatırımlarını Kırıkkale’ye yapan Necmettin Özçelik, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için Beyaz Saray Otel. Cafe & Bistro. Düğün Salonu’nu Kırıkkale halkının hizmetine açtı. Düzenlenen açılışa Milletvekili Ramazan Can’ın yanı sıra Milletvekili adayları Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, TSO Başkanı Ekrem Gök, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

İŞADAMI KOLAY YETİŞMİYOR

Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir ve Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç işletme sahibi Necmettin Özçelik’e teşekkür ederek, başarılar dilediler.  TSO Başkanı Gök, “Necmettin kardeşimiz böyle bir viraneyi şehrimize kazandırdığı için, şehrimizin eksiğini giderdiği için teşekkür ederim. İşadamı kolay yetişmiyor, tüccar kolay yetişmiyor. Onun için arkadaşlarımıza destek olmamız gerekiyor. Yıkmak kolay yapmak zordur. Hepinizin böyle bir müesseseye sahip çıkmasını istiyoruz”

 

EN UYGUN ADRES

İşletme sahibi Öztürk ise; “Şehrin gürültüsünden uzak, Kızılırmak Vadisi yanında, eşsiz doğa manzaralı terasıyla sizleri bekliyoruz. Osmanlı ve Dünya Mutfağını size sunuyoruz. Ayrıca, haftanın her günü açık büfe kahvaltıyla siz misafirlerimizi bekliyoruz. Sizleri Kırıkkale’nin en huzurlu oteline bekliyoruz. Kızılırmağın dinlendirici manzarası, vadinin huzurlu sessizliği içerisinde konaklama ve dinlenme için en uygun adres”

 

SİZİN DÜĞÜNÜNÜZ SARAYLARA LAYIK

İkisi Balayı Odası ve Suit Oda olmak üzere 30 oda, 51 yatak kapasiteli otelde 24 saat sıcak su, her odada bağımsız klima, TV, minibar bulunduğunu söyleyen Özçelik, “Ücretsiz otoparak, Wifi bağlantısı bulunan otelimiz Kırıkkale merkeze 4 km uzaklıktadır. Ayrıca sizin düğününüz saraylara layık” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Beyaz Saray Otel. Cafe & Bistro. Düğün Salonunun açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu