Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Beyzbol/Softbol öğreniyorum ve oynuyorum

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Beyzbol / Softbol Antrenörü Enver Danacı koordinatörlüğünde ‘İlçemde Beyzbol/Softbol Öğreniyorum ve Oynuyorum’ projesinin 1. etabında Keskin, Bahşılı ve Yahşihan’da öğrencilere Beyzbol / Softbol eğitimi verildi.

TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİM VERİLDİ
Keskin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde 18 öğrenciye slayt gösterisi yapıldıktan sonra Keskin İlçe Stadında uygulamalı eğitim verildi. Bahşılı Atatürk İlkokulu’nda 20 öğrenciye önce sunum yapıldı, ardından okul bahçesinde uygulamalı eğitim verildi. Yahşihan’da TOKİ Jandarma Er Osman Öden Ortaokulu’nda 25 öğrenciye yine teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

RAĞBET GÖRMEYE BAŞLADI
Antrenör Enver Danacı, “Beyzbol / Softbol branşı ülkemizde yeni rağbet görmeye başladı. Eğitimler sonrası ve seçmelerimizi yaptıktan sonra ilçelerimizde de Beyzbol / Softbol’un tanınması amacıyla ilk etapta 3 ilçemizde birer okul ‘pilot okul’ seçip eğitim vermeyi amaçladık. Tokyo’da yapılacak 2020 olimpiyatlarında yer alacak olan Beyzbol / Softbol branşına Kırıkkale’miz den sporcu göndermek en büyük amacımızdır. Projemiz önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimizde de uygulanacaktır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x