Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyasetSulakyurt

BİLDİK HİZMETE DOYMUYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale´nin Sulakyurt ilçesindeki son aylarda hızla artan yapılaşmaya yenileri ekleniyor. İlçeye öğrenci yurdu yapılıyor.
HIZLA BÜYÜYOR
Kırıkkale´nin en eski ilçelerinden birisi olan Sulakyurt 60 yıllık makûs talihini yermeye başladı. İsmail Bildik, Sulakyurt 2014 yerel seçimlerinde belediye kazanması ardından her türlü yatırımlar yavaş yavaş gelmeye başladı. Yapılan yatırımlarla Sulakyurt Halkına hizmetlerini sürdüren ve hali hazırda Kır Düğün Bahçesi ve Spor Salonu inşaat çalışmaları devam ediyor. Sulakyurtlular yapılan hizmetler karşısında memnun olurken, İsmail Bildik’e teşekkürlerini sundular.
15 TEMMUZ KARŞISINDA DİK DURDU
İsmail Bildik 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin ardından dik durarak, demokrasiye karşı yapılmaya çalışılan darbeyi her platformda lanetleyen Bildik, İlçede Demokrasi Yürüyüşü, Demokrasi Nöbeti’nin yanı sıra Şehitler için helva dağıttı. Ayrıca son olarak Demokrasi Kahramanı Şehir Ömer Halisdemir adına bir spor salonu yapılması için çalışmalara başladı. Spor salonu için sponsor çalışmalarını tamamlayan ve anlaşan Bildik, Sulakyurtlu gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışmalarına devam ediyor.
SULAKYURT SPOR BAŞARILI
Gençlere yönelik çalışmalara önem veren ve ilçede bulunan gençlerin oynaması için Futbol Takımı kuran Bildik, takımın tüm maçlarını takip ederek arkasında durdu. Sulakyurt Belediye Spor bu sezon başarılı bir performans sergileyerek ilk senesinde 1. Amatör Kümeye çıktı.
ALT YAPI TAMAM GİBİ
Sulakyurt’ta sosyal yatırımların yanı sıra alt ve üst yapı çalışmaları da durmak bilmiyor. İlçe genelinde tüm yolları ve alt yapılarını yenilemek parolası ile yola çıkan Bildik az bütçe ile çok iş yaparak belediyecilik dersi veriyor. Yıllardır Sulakyurt’ta yatırım görmeyen ilçe sakinleri gelen yatırımlardan dolayı mutlu olurken Bildik için “Yıllar sonra başkanımızı bulduk. Allah ondan razı olsun” ifadeleri ile desteklerini bildiriyorlar.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x