Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

BİLDİK PAZARDA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt’ta her hafta Cuma günü kurulan Halk Pazarını Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ziyaret etti.
Sulakyurt ilçesinde her hafta Cuma günü kurulan ve ilçe sakinlerinin çoğunun alışverişlerini yaptığı Pazar yerini Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ziyaret etti. Ziyaret esnasında esnafları gezen ve sıkıntılarını dinleyen Bildik çözüm üreteceklerinin sözünü verdi. Alışveriş yapmak için pazara gelen ilçe sakinleri ile sohbet eden Bildik, “ Daha iyi bir Sulakyurt için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halk pazarı bizim için çok önemli, vatandaşlarımız ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü bu pazardan temin ediyor. Burada tezgâh açan esnaflarımızın sıkıntılarını çözmek ve onlara yardımcı olmak bizim için önemli. Söz verdiğimiz gibi her zaman halkımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.
Ayrıca Sulakyurt’ta devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Bildik, “İlçemiz de yol ve kaldırım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca kısıtlı imkânlarımıza rağmen Cumhuriyet Parkında havuzlu kır düğün bahçesi inşaatımız tüm hızıyla ilerliyor. Çalışmalarımız gece gündüz demeden yapılıyor. İşçilerimize teşekkür ediyorum, onlar gece gündüz Sulakyurt’a hizmet ediyorlar. Söz verdiğimiz her şeyin gerçekleşmesi için mücadele ediyoruz. Evet, imkânlarımız kısıtlı olabilir ancak istenilince her şey daha da kolaylaşıyor. Biz hizmet için seçildik, hizmetin önünde hiçbir bahane geçerli değildir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x