Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyasetSulakyurt

Bildik,Söz Verdik Yapıyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Söz verdik yapıyoruz
Sulakyurt Belediye Başkan İsmail Bildik göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Bildik daha ilk günlerden ilçeye kazandırdığı hizmetlerle halkın takdirini toplamaya başladı ve nasıl bir belediye başkanlığı yapacağı konusunda pozitif izlenimler verdi.

Bildik,Söz Verdik Yapıyoruz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriSeçilmekle iş bitmiyor
Söz verdiklerini bir bir yaptıklarını belirten Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, sosyal, kültürel ve ekonomik projelerle de halkın yüzünü her zaman güleceğini söyledi. Başkan Bildik seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Belediye Başkanlığı makamına oturduğu gün kolları sıvayan Başkan Bildik ilk olarak ilçenin en büyük sorunlarından biri olan ekmek fırını sorununu ortadan kaldırdı. Güzel çalışmalar var İlçeye daha ilk günlerden kazandırdığı parklar, çay bahçeleri, yeşil alanlar ve çevre düzenlemeleri gibi çalışmalarla halkın yüzünü güldüren Başkan Bildik, “Halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla halkımıza hizmet ediyoruz. Başkan seçilmekle iş bitmiyor”

Taş fırın yaptık
“Oturduğumuz, işgal ettiğimiz makamın hakkını vermek gerekir. İnşallah ekip ruhu ile çalışarak ilçemizi hak ettiği yere kavuşturacağız” dedi. Hemen çalışmaya başladık Hizmetlerin sınırı olmadığını kaydeden Başkan bildik, “Seçimin ardından Bildik,Söz Verdik Yapıyoruz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberlerihalkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için hemen çalışma başlattık. İlk olarak ilçe halkımızın en büyük sorunu olan ekmek ihtiyacını karşılamak için 5 bin ekmek üretim kapasitesine sahip bir taş fırın inşa ettik. Yapılan bu fırın ile hem ilçe halkımız hem de köylerimizde yaşayan halkımız şimdi sıcak ekmeğe kavuştu”

Her zaman yüzler gülecek
“İlçemizde, özellikle yaşlı ve özürlü vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği tuvaletler yaparak hizmete açtık. Çalışmaları anlattı Halkımızın oturup dinlenebileceği, keyifle çay içebilecekleri park ve bahçeler yaptık. Çim, gül, çiçek gibi peyzaj çalışmaları da devam ediyor. Öte yandan ilçemizde çevre düzenlemesi başlatarak virane evlerin kötü görünümden kurtulması amaçlıyoruz. Hizmetlerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Yapacağımız sosyal, kültürel ve ekonomik gibi birçok proje ile halkımızın yüzünü her zaman güldüreceğiz”  dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu