Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bilgilendirme Toplantısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Bilkent Üniversitesi Cyberpark yetkilileri ile Nisan ayında bilgilendirme ve işbirliği toplantısı yapıldı.

 

GENİŞ KATILIM

Bilkent Üniversitesi Cyberpark’ta gerçekleştirilen toplantıya Kırıkkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü ve Kırıkkale Üniversitesi Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayri Yaman, Kırıkkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yönetim Kurulu üyeleri Yrd. Doç. Dr. M. Taylan Daş, Öğr. Gör. Şahin Tatlı ve Uzman Erdem Yöntem; Bilkent Üniversitesi’nden Cyberpark Genel Müdürü Faruk İnaltekin, Kiralama ve İşletme Direktörü Ferhan Z. Şenkon, Uzman Duygu Aktay, Program Lideri İmran Gürakan ve Şef Tufan Özcanlı katıldı.

 

GELECEK İLE İLGİLİ BİLGİLER

Toplantıda Ar-Ge öncelikleri ve kurumlar arası işbirliğinin önemi konularında bilgi alışverişinde bulunuldu. Teknoloji Transfer Ofisi, Teknokent ve ortak çalışma alanları konularında görüş alışverişlerinin sunulduğu toplantıda gelecek ile ilgili bilgiler verildi. Hoş bir sohbet ortamında gerçekleştirilen toplantı sonrasında fikir alışverişinde bulunuldu. Son olarak iyi dilek temennilerinin ardından, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x