Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Binalar uygun hale getirilmeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Binalar uygun hale getirilmeli

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve kurum amirleri Keskin’de ikamet eden ihtiyaç sahibi engelli vatandaşları evlerinde ziyaret edildi.

 

GIDA PAKETİ VERİLDİ

Kaymakam Köken ve kurum amirlerimizin tek tek evlerine gidip yakın ilgi gösterdiği ziyaretler de;  Bozkurt Mahallesinde 2 çocuğuyla birlikte yaşayan engelli vatandaşımız Kaymakam Köken ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenel Gökay tarafından  ziyaret edilerek, talep ve sorunları dinlendi. Ziyaret nedeniyle mutlu olduğu görülen aileye gıda paketi verildi.

 

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNÜ KUTLARIM

Kaymakam Köken, “İlçemizde tüm engelli vatandaşların sosyal hayata uyum sağlaması, eğitimini tamamlaması, gerekli sağlık hizmetlerinden yararlanması ve ekonomik olarak iyileştirmek için projeler yaptıklarını, binaların ve çevrenin engelli vatandaşlara uygun hale getirilmeye çalıştıklarını ama asıl önemli olan şeyin “yüreğimizdeki engelleri kaldırmadan, engelli vatandaşlarımızı anlayamayacağımızı” söyleyip, tüm engelli vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlarım” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x