Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

BİR ALAYDA SULAKYURT’A

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara’dan dağıtılacak olan Askeri Birlikler Kırıkkale’de heyecan yarattı. Sulakyurt Belediye Başkanı kampanyaya destek olurken bir Alayda Sulakyurt’a istiyoruz dedi.
15 Temmuz Darbe girişiminden sonra gündeme gelen Ankara’da ki Askeri Birliklerin kapatılarak taşınması Kırıkkale’de heyecan yarattı. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik te Askeri Birliklerin Kırıkkale’ye taşınması için kendiliğinden başlayan kampanyaya dahil olarak bir Alay’da Sulakyurt’a istiyoruz dedi. Bildik açıklamasında “Parti olarak ve Belediye olarak her türlü darbeye karşıyız. Darbe cüretini gösteren herkese en ağır cezaların verilmesi taraftarıyım. Ayrıca her darbede etkin rol oynayan ve Milletin iradesini hiçe sayan Ankara’da ki askeri birliklerin taşınması fikrine de sonuna kadar katılıyorum. Askerimize saygımız sonsuz, onlar bizim vatan bekçilerimiz, onlar sayesinde rahat uyuyabiliyor, vatandaşlarımıza hizmetlerimizi ulaştırabiliyoruz. Ancak içlerinden çıkan birkaç pislik yüzünden tüm askerlerimize top yekün saldırı olmasını da reddediyorum. Ankara’da ki askeri birliklerin taşınması fikri ileride olabilecek darbelerin önüne geçmek anlamında iyi bir düşünce olduğunu düşünüyorum. Ayrıca taşınacak Askeri Birliklerden bir Alay’ın da Sulakyurt İlçemize gelmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x