Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bir can daha…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kapulukaya baraj gölüne serinlemek için giren 15 yaşındaki çocuğun kaybolması sonucu yaklaşık 2 saatlik arama çalışmasının ardından canız bedenine ulaşıldı.

 

ARAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Ankara’dan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) su altı timleri, kaybolan Mustafa Işık için baraj gölünde arama çalışması başlattı. Ekiplerin 2 saatlik çalışması sonucunda Işık’ın cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan Işık’ın cesedi, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna gönderildi.

 

DALGIÇ EKİP TABİNDE BULUNULDU

Mustafa Işık, arkadaşıyla Kırıkkale Karaahmetli Tabiat Parkı’ndaki baraj gölü kıyısına piknik yapmaya gitmiş, serinlemek için girdiği baraj gölünde bir süre sonra çırpınmaya başlamıştı. Durumu fark eden arkadaşının haber vermesi sonucu, suda kaybolan Işık’ın bulunması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri arama çalışması başlatmış, Kırıkkale ve Ankara’dan dalgıç talebinde bulunulmuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x