Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Bir elin verdiğini diğer el görmedi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 Kırıkkale Ülkü Ocakları Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı yapıyor.

Rahmet ve bağış kapıları sonuna kadar açılıyor

“Ramazanda öfke yerini barışa, savaş yerini kardeşliğe bırakır“ diyen Ülkü Ocakları Kırıkkale Şube Başkanı Serkan Tunçbilek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan Ayı diğer 11 ayın içinde çok farklı bir yere sahiptir. Uhuvvet ve sevgi bağlarının güçlendiği; cömertliğin ve teavünün yüreklerde yeşerdiği, birlik ve beraberliğin asıl manasını bulduğu bir zaman dilimi olan mübarek Ramazan ayını idrak etmenin huzur ve hoşnutluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek ayda, Allah’ın rahmet ve bağış kapıları sonuna kadar açılır, manevi duygular doruk noktaya çıkar, dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağları kuvvetlenerek, birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenir.

Gece yarısı ihtiyaç sahiplerini sevindirdiler

Ramazan Ayı tokun açın halinden anladığı, zenginin fakire yardım ettiği, ihtiyacı olanların hatırlandığı mübarek ve müstesna bir aydır. İnsanların içlerine huzurun dolduğu, küslüklerin bitip, kırgınlıkların yerini sulhun aldığı ve en önemlisi insanların birbirleriyle paylaşma ve yardımlaşma duygusunun doruklara çıktığı bir aydır. Ramazanda öfke yerini barışa savaş yerini kardeşliğe bırakır. Kırıkkale Ülkü Ocakları da Ramazan ayının bu anlam ve önemine hitaben Kırıkkaleli ihtiyaç sahiplerine bir gece yarısı yardım kumanyalarını sessizce ve alandan başka kimsenin haberi olmadan ihtiyaç sahiplerinin kapısına sessiz ve sedasız bir şekilde bırakılmıştır. Kırıkkale Ülkü Ocakları Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V)’in de ifade ettiği gibi sağ elin verdiğini sol elin görmeyeceği bir şekilde yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştır”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
6 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu