Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

BİR FIRTINA TUTTU BİZİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor Karadeniz turundan zaferle dönüyor. Yomra’dan 1 puanı kopartan Kırıkkalespor Türkiye Kupasında Ordu’yu son dakikalarda attığı golle yenerek, tur atladı
3.Lige Karadeniz’de fırtına gibi başlayan temsilcimiz Trabzon deplasmanında Yomra’dan 1 puan kopartırken, Türkiye Kupasında rakibi Ordu’yu uzatmalarda attığı golle elemeyi başardı ve tur atladı. Uzatma dakikalarında yeni transferlerden Orçun’un golü ile tur biletini alan temsilcimiz, 50. Yılına fırtına gibi başladı.
Dengeli geçen karşılaşmada T.M. Kırıkkalespor yerinde hamleler yaparak sonuca gitmeyi başardı. Maddi imkansızlıklarla boğuşan ve bu sezon toparlanma umudu ile lige başlayan Orduspor’u kendi evinde mağlup etmeyi başaran T.M. Kırıkkalespor, Türkiye Kupasında tur atlayarak, 2. Tura çıkmayı başardı.
2 tur daha geçmesi halinde guruplara kalma başarısı gösterecek olan T.M. Kırıkkalespor yüklü bir gelirin de sahibi olacak. Sıkıntılı süreçleri bir bir atlatan ve kaliteli bir kadro kurarak 3. Lige giren ve ilk sezonunda 2. Lige çıkmayı hedefleyen temsilcimiz iyi bir başlangıç yaparak şehri yeniden havaya soktu.
Geçen sezon yaşadığı şampiyonluğun kupasını bu hafta oynanacak Kırkhan maçı öncesi alacak olan T.M. Kırıkkalespor, tüm taraftarları Fikret Karabudak stadına bekliyor. Kupa seronomisinin ardından Kırkhan’ıda yenerek çifte bayram yaşamak isteyen Kırıkkalespor, tüm zorluklara rağmen şampiyonluk koşusuna devam ediyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x