Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bir kıza tecavüze kalkıştı Diğerine tecavüz etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Ankara’da 1992 doğumlu İ.A adlı erkek, taciz ve cinsel suçlar nedeniyle girdiği cezaevinden kısa bir süre önce tahliye edildi. Aynı suçları işlemeye devam ettiği belirlenen İ. A., 2 kız öğrenciyi hedef aldı.

 

ARKADAN SARILDI, TECAVÜZE KALKIŞTI, FARK EDİLİNCE KAÇTI

Kırıkkale doğumlu İ.A., 29 Ekim kutlamalarının olduğu gün Ankara sokaklarında dolaşmaya başladı. İ.A., Konya Yolu üzerinde bulunan bir yurttan çıkan kızları bir süre izledi. Bu kızlardan birini kendisine hedef seçen sapık, çevrede insanların olmadığı bir anda genç kıza arkadan sarılarak, tecavüz girişiminde bulundu. Genç kızın çığlıklarını duyan vatandaşların koşması üzerine paniğe kapılan İ.A., olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar durumu polise bildirdi.

 

AYNI DOLMUŞA BİNDİ, ‘YARDIM EDEYİM’ DEDİ

Sapık, 24 saat geçmeden aynı gün Ankara’ya bir kamu kurumunun sınavı için gelen genç kızı bindiği dolmuşta takip etmeye başladı. 29 Ekim kutlamaları nedeniyle Ankara’da bazı yolların kapalı olması nedeniyle dolmuş şoförü, genç kızın memleketine gitmek üzere ulaşmak istediği AŞTİ’nin (Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali) önünden geçemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine hafif derecede yürüme engeli bulunan genç kız, şoföre AŞTİ’ye en yakın yerde inmek istediğini söyledi. Genç kızın Ankara’ya yabancı olduğunu fark eden sapık İ.A., genç kıza yaklaşarak, “Ben de AŞTİ’ye gidiyorum, beraber gidelim” dedi.

 

TENHA SOKAKTA GENÇ KIZA TECAVÜZ ETTİ

Kendisine yardımcı olacağını düşünen genç kız, sapık İ.A.’ya “Tamam” dedi. İ.A., genç kızı, AŞTİ’nin arka girişine doğru tenha yola doğru götürmeye başladı. Yolda bir süre ilerleyen ve çevrede insanların olmadığını anlayan sapık İ.A., genç kıza bir anda saldırdı. Saldırı karşısında şoke olan ve çığlık atmaya başlayan genç kız, tüm çabasına rağmen sapık İ.A.’dan kurtulamadı ve tecavüze uğradı.

 

GÖZALTINA ALINDI

Genç kız çevredeki vatandaşların yardımıyla Çiftlik Karakolu’na giderek, şikayetçi oldu. Sapık İ.A., polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı. Karakolda suçunu kabul eden İ.A., Ankara Adliyesi’ne sevk edildi.

 

PİŞKİN SAVUNMA: ‘YAPMA’ DEDİ, YAPTIM, SERBEST KALMAYI TALEP EDİYORUM

İ.A., savcılık sorgusunun ardından Ankara 1. Sulh Ceza HÂkimi Sezer Söylemez tarafından “nitelikli ve basit cinsel saldırı” suçlarından tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Sapık İ.A.’nın, pişkinlik derecesindeki savunması “pes” dedirtti. Tecavüzü kabul eden İ.A., “Direndi, ‘yapma’ dedi. Buna rağmen kendisi ile cinsel ilişkiye girdim. Suçumu kabul ediyorum. Serbest bırakılmayı talep ediyorum” dedi. (Kaynak: Habertürk)

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x