Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKeskinManşet

Bir tebessüm uğruna sen de topla

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencileri, okullarında başlattıkları ‘Bir tebessüm uğruna sen de topla’ projesi kapsamında elde ettikleri geliri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

‘Bir tebessüm uğruna sen de topla’ projesi kapsamında Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencileri, pet şişe kâğıt pil ve plastik ürünlerin geri dönüşümünü sağlayan projelerinden elde etmiş oldukları geliri, Kırıkkale’de bulunan ihtiyaç sahibi ailelere erzak ve maddi yardım ile hem plastikler tekrar dönüştürülmelerine hem de ailelerin tebessüm etmelerine katkı sağladılar.

 

AİLELER İLE SOHBET ETTİLER

Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri Naime Altay ve Elif Yılmaz, bu zamana kadar yapılan geri dönüşüm projelerinden farklı bir proje yapmayı amaçladıklarını hem ailelerin yüzünü güldürmek hem de geri dönüşüme katkı sağlamak ve bu konuda amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu belirterek aileler ile sohbet ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x