Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

‘Bir Yürek Bin Umut Olsun’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı ilçesinde başlatılan ”Bir Yürek Bin Umut Olsun Projesi” kapsamında toplanan kırtasiye ve giysiler okullara gönderildi.

 

Kızılırmak Anaokulu Okul Müdür Yardımcısı Nevin Ulamış, yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk kapsamında başlattıkları proje kapsamında belirledikleri yardıma muhtaç okullara kırtasiye ve giysi yardımında bulunduklarını söyledi.  Kolileri kargoya verdiklerini ve projeye destek veren herkese teşekkür eden Ulamış, “Ekonomik ve zor yaşam koşulları nedeniyle ailelerin, çocuklarına okul malzemesini sağlayamamasının zorluğunu biliyoruz. Ekonomik durumu yetersiz ailelerin mali yüklerini azaltmayı amaçlamakla birlikte, öğrencinin okul için temel ihtiyaçlarını sağlamaya çalışıyoruz”

 

GÜZEL YÜREKLİ ÇOCUKLAR

“Durumu iyi olan diğer öğrencilerle toplumsal eşitlik duygusunu hissetmeleri ve yaşadıkları ekonomik sıkıntıları bir nebze unutturmaktır. İhtiyacı olan 500 öğrenciye ayakkabı ve kırtasiye malzemesi temin ederek temel öğrenme ihtiyaçlarını sağlamasında katkıda bulunmaktan mutluyuz.” diye konuştu. Ulamış, kolileri Van’ın Çaldıran ilçesindeki Aşağı Dikme İlkokuluna, Adana’nın Kozan ilçesindeki Karapınar Köyü İlkokuluna, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Kalınağaç İlkokuluna, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Alakır Köyü İlkokulu’nun güzel yürekli çocuklarına gönderdiklerini kaydetti. AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x