Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Birbirimizle kavga etme zamanı değil

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ili bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Toplantıda meclis üyelerine konuşan Akdoğan, birbirleri ile kavga etmenin zamanı olmadığını, bundan sonra ön planda ülke menfaatleri olduğunu söyledi.
 
TATLI BİR YARIŞ
İşler Pastanesinde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile bir araya gelen MHP Kırıkkale Milletvcekili Aday Adayı Akdoğan, Allah’ın hakkı ile yola çıktıklarını söyledi. Akdoğan konuşmasının devamında ise şunları dile getirdi; “Sizler bu partinin üyelerisiniz, bireylerisiniz. Birbirimizin eksiği kusuru varsa birlikte tamamlayacağız. İnşallah daha kusursuz daha eksiksiz bir topluma hitap edebilen, toplumun istek ve arzuları hususunda Milliyetçi Hareket Partisinin, milliyetçilerin sesini her platformda ortaya koyabilecek bir düzen arıyoruz. Bu anlamda hem teşkilatımızın içersinde hem kamuoyunun görüşleri bu yarışta, biliyorsunuz bu tatlı bir yarış,  arkadaşlarımızın hepsi bir birimizi destekliyoruz”
 
GÜNDEM KARIŞIK
“Şimdiye kadar gördüğüm bir şeyi söyleyeyim; diğer patilerde bu yok. Bizde herkez birbirini destekliyor birbirini tebrik ediyor. Hangimiz listeye girersek birbirimizi tutalım birbirimize güç verelim ve Kırıkkale seçimlerini kazanalım düşüncesi içerisindeler. Benimde fikrim budur. Listede olmuşum olmamışım bununla ilgili hiçbir ön şartım yok. Çıkacak olan arkadaşımızın yanındayız. Bu saatten sonra birbirimizle kavga edecek halimiz yok. Bundan sonra ön planda ülkemiz var. Ülkemizin gündemi çok karışık. Ülkede insanlar birbirine selam veremeyecek durumda. Biz bunu düzeltmek için çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
 
İYİLİK YAPMAK İÇİN BURADAYIZ
Geçmişte ülkücülerin yüzünü kara edecek bir durumla karşılaşmamak için mücadelelerinin oluduğunu belirten Akdoğan, hiçbir pişmanlığının olmadığını söyledi. Akdoğan, “Bulunduğum her yerde ben ülke menfaatlerinde vatandaşlarımızla yan ylana oldum. Siyasi düşüncemiz ne olursa olsun ülke manfaatleri çin çalışmalar yaptık. Belediye başkanlığı zamanımda mehteri kurduk. Mehter için herkes MHP’yi arıyorlardı. O zaman maddi gücümüzde vardı kimseden de para almadık. Biz buraya komutan olarak değil er olarak geldik. .siyaset uzun nefesli bir iş. İçinizde siyasetin içinde olacak kişilerde var. Siyasette her biriniz için söylüyorum. Makamınız ile kimseye kötülük yapmayın.  İyilik yapan iyilik bulur. Biz iyilik yapmak için buradayız”
 
HER KÖYDE DOSTUMUZ VAR
“Çok şükür belediye başkanlığı yaptığım dönemlerde Ağabey Pehlivanlı’nın haricinde nereye gitmişsem orada bir emeğin var diyorlar. Hiç yoksa senin burada bir kamyon kumun var diyorlar. Gücümüzün yettiği kadar elimizden geldiği kadar yardım etik. Biz artık her köyde caminin önüne gitmiyoruz. Her köyde dostumuz var. Her köyde ne kadar oyum var aşağı yukarı bellidir. Bizim çalışmalarımız belirli olan oyumuzun üzerine eklemek için olacaktır” ifadelerini kullandı. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ise Akdoğan’ın kendilerine kuvvet verdiklerini söyleyerek, sıraya kim girerse onu destekliyeceklerini ve bazı kişilerin aday olduğu taktirde destek vereceklerini söylemesi kendilerinde olmadığını Akdoğan’ın aday olması durumunda desteklerini esirgemeyeceklerini söylediler. Meclis üyeleri ayrıca, andımızın kaldırıldığı ve bayramların içinin boşaltıldığını söyelyerek, örf ve adetlerin yeniden eski haline gelmesi için birlikte güçlenmeleri gerektiğini söylediler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

  1. MHP Genel Merkez Teşkilatının Cemalettin Akdoğan gibi bir şahsı 1.sıradan değerlendirmeleri Kırıkkale’nin menfaatine olacak önemli bir yatırımdır. Kimin hizmet endeksli kimin menfaat endeksli siyaset yaptığını Kırıkkale halkı artık anlamıştır…

Başa dön tuşu