Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Birinciler belli oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Satranç Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada birinciler belli oldu. Satranç İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Satranç İl Birinciliği Turnuvası Olimpik Yüzme Havuzunda yapıldı.

GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ
Turnuva 71 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Müsabakalarda rekabet ve heyecan üst seviyedeydi. Düzenlenen turnuvada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir yaptığı açıklamada, “Zeka geliştirici bir spor olan satrancın toplumun her kesiminden insanlar tarafından sevildiğini ve oynandığını bu turnuvada da gördük. İlimizde satrancın daha da gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER
“Müsabakalara katılan bütün sporcularımıza, il temsilciliğine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcular Satranç Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanarak ilimizi temsil edecekler. İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek sporcumuza başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x