Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

BİRLİĞİMİZİ ASLA BOZAMAYACAKLAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Kırıkkale başta olmak üzere çeşitli bölgelerde dernekleri bulunan kurumlarına, 15 Temmuz gecesi yaşanılanlarla ilgili basın açıklaması gönderdi. Ergün, “Bu vatan hainleri birliğimizi asla bozamayacaklardır” dedi.
81 İL GENELİNE AÇIKLAMA GÖNDERDİ
Türk Silahlı Kuvvetleri´nin emir-komutası dışına hareket ederek, darbe kalkışmasında bulunan ve milletin direnişiyle olumsuz şekilde sonuçlanan teşebbüs ardından Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, açıklamalarda bulundu. Ergün, Kırıkkale başta olmak üzere çeşitli bölgelerde dernekleri bulunan kurumlarına, 15 Temmuz gecesi yaşanılanlarla ilgili basın açıklaması gönderdi.
MİLLETİMİZ TARİHE GEÇTİ
Ergün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Devletin bütün kurumlarına sızmış hainlerin planladığı elim saldırıyı nefretle kınıyor, arkasındaki destekçileri lanetliyoruz. Yaşanan sahnelerden de anlaşıldığı gibi söz konusu hainlerin, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin masum neferlerini düşürdükleri çirkin haller de milletimizin vicdanını derinden yaralamıştır. Büyük Türk Milleti, geçmişte olduğu gibi; birlik ve beraberliği, onurlu duruşu ile bütün dünyaya örnek olacak ciddi bir tavır sergilemiş ve yine tarihe geçmiştir.”
SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ
“Anadolu işgal altındayken bile büyük Türk Milleti´nin sarsılmaz iradesinin sembolü olan, Türkiye Büyük Millet Meclisimize böylesi bir saldın yaşanmamıştır. Türkiye Emekliler Derneğimiz; Büyük Önder Atatürk´ümüzün yattığı Anıtkabir´in hemen yanındaki Genel Merkezi, yurt çapında faal olan 107 Şubesi ve 920 Bin üyesiyle; Demokrasimize, Laik Sosyal Hukuk Devletimize, Parlamenter sistemimize ve Anayasamızda açıkça ifade edilen Üniter devlet düzenimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edecektir.”
FIRSATÇILARA KARŞI DİKKATLİ OLUN
“Yüce milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunarken; milletimizin hassas ve olgun iradesine yakışır bir şekilde sergilediği onurlu duruşuna hiçbir leke sürmeden, aynı hassasiyet ve dik duruşla demokrasimize, birliğimize, beraberliğimize sahip çıkmaya devam edeceğine gönülden inanıyoruz.  Taşkınlıklara ve provokasyonlara asla izin vermeden; paralel çete tarafından ulusumuza yaşatılan çirkin hadisenin emeline ulaşmasına izin vermeyecek bir olgunlukla, sağduyulu bir şekilde hareket etmeye, fırsatçılara karşı dikkatli olmaya davet ediyoruz” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x