Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Birlik üyelerinden Mehmetçiğe moral

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HEM YARDIMLARI ULAŞTIRACAKLAR, HEM DE MEHMETÇİĞE MORAL VERECEKLER

 

Birlik üyelerinden Mehmetçiğe moral

 

Sınırımızda bir terör koridoru oluşmaması, Suriye’nin terör unsurlarından temizlenerek huzura kavuşması için başlatılan Zeytin Dalı Operasyonuna bir destekte Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden geldi. Birlik Başkanı Cemal Karakoç, üyelerinin desteğiyle toplanan askeri iç giyim, kuru üzüm, leblebi ve fındıktan oluşan yardım paketlerini ulaştırmak, sınır ötesi operasyonda görevli Mehmetçiklerimize moral vermek amacıyla Kilis’e gitti.

 

YARDIM PAKETLERİ GÖTÜRÜLDÜ

Kırıkkale İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemal Karakoç denetim kurulu üyeliğini yapmakta olduğu Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği heyetiyle birlikte Zeytin Dalı Operasyonu’nda görev alan Mehmetçiğimize moral ve destek amacıyla Kilis sınır noktasına gitti. Heyet beraberinde birlik üyelerinin katkılarıyla sağlanan içeriğinde Mehmetçiğimizin kişisel ihtiyaçlarının bulunduğu paketleri Mehmetçiğimize ulaştırıp tüm birlik üyeleri ve personellerinin selam ve dualarını götürdüler. Birlik üyelerinin topladığı yardım paketlerinin içerisinde 5 bin takım askeri iç giyim, 5 bin paket kuru üzüm, 5 bin paket leblebi ve 5 bin paket fındık bulunuyor.

 

MEHMETÇİĞİMİZİN DESTEKÇİSİ VE DUACISIYIZ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’deki terör örgütü PYD/PKK hedeflerine yönelik harekatına destek verdiğimiz ortaya koymak, sınır ötesi operasyonda görevli Mehmetçiğe moral vermen için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini hatırlatan Birlik Başkanı Karakoç “ Kahraman Askerlerimize moral vermek ve yanlarında olduklarını göstermek için Kilis sınır noktasına gidiyoruz. Sınırımızdaki terör tehdidini bertaraf etmek ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için Zeytin Dalı Operasyonunu gerçekleştiren Mehmetçiğimizin destekçisi ve duacısıyız. Harekatın başladığı günden beri şehit verdiğimiz askerimize ve tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz,  Allah, Mehmetçiğimizi korusun, Kahraman Türk ordumuzu muzaffer kılsın. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x