Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Birlik ve beraberliğe katkı sağlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Keskin’de ramazan etkinlikleri başladı. Keskin’de vatandaşlar,  belediye tarafından düzenlenen ramazan etkinliklerine ilgi gösteriyor.

 

İLAHİ GURUBU VE SEMAZEN GÖSTERİSİ

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Keskin’de ramazan etkinlikleri düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında ilk olarak ilçe meydanına ramazan çadırı açıldı.  Çılan çadırda günlük 200 kişi iftar yaptığı bildirildi. İftar çadırının ardından ise geçtiğimiz gün Ravza ilahi grubu ve semazen gösterileri düzenlendi. Etkinliklerin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Belediye Dede Yıldırım, Cumhuriyet Meydanı’nda iftarın ardından tertip edilen etkinlikler arasında semazen gösterileri ve ilahi dinletisinin yer aldığını söyledi.

 

ÇOCUKLARA HEDİYE

Semazen gösterilerine vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten Yıldırım, “Vatandaşlar iftarın ve teravih namazının ardından sahura kadar coşkuyla etkinlikleri takip ediyor. Bu mübarek ramazan ayında vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlayacak bu tür etkinlerimiz devam edecek. Özellikle çocukların ilgisinden memnunuz” diye konuştu. Gösterilerin ardından belediye tarafından çocuklara çeşitli oyuncaklar da dağıtılıyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu