Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

“Birlikte hareket kaliteyi getirir”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, müdürlüğe bağlı birimleri inceledi.

PROTOKOL ZİYARETTE
Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Şanlı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Selbihan Eren bulundu.  Vali Ali Kolat, Mustafa Uzun’dan genel sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

PROJELER TAM HIZ
Ayrıca; İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile yürütülen Madde Kullanımı ve Uyuşturucu Bağımlılığı İle Mücadele,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile yürütülen Sosyal Duyarlılık Projesi, İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yürütülen Hayata Yol Ver projesi hakkında ve sahada yapılan diğer faaliyetlerimiz ile ilgili detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

TÜM KURUMLAR BİRLİKTE OLMALI
Vali Kolatk, yürütülen ve planlanan proje ve faaliyetlerde ilgili tüm kurumların birlikte hareket etmesinin önemine vurgu yaptı. Bu tip çalışmalar ile halka ulaşma ve hizmet noktasında efektif çalışmalar olduğunu belirtti. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür etti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu