Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Biz Allah için inanmış Türk ordusuyuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

VALİ HAKTANKAÇMAZ, BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI VE PROTOKDL ÜYELERİ, EL BAB’DA YARALANAN UZMAN ÇAVUŞ KARAYEL’İ ZİYARET ETTİ

 

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindekiler Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab bölgesinde yaralanan Uzman Çavuş Süleyman Karayel’i ziyaret etti.

 

SAĞLIĞINA KAVUŞMASI TEMENNİSİ

Karayel’in Bahşılı ilçesi Hüseyin Onbaşı Mahallesi’ndeki babaevine giden Vali Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Saygılı ve beraberindeki il protokolü, 15 Şubat’ta havan topundan fırlayan şarapnel parçasının isabet etmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Karayel (29) ile babası Yakup Karayel’e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Haktankaçmaz, yaralı askerin tüm ihtiyaçlarını gidermeye hazır olduklarını belirterek, Karayel’in en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

 

YİNE GİDECEĞİM

Uzman Çavuş Karayel de yaralandığını ve gazi olduğunu anlatarak, şunları söyledi: “En kısa zamanda yine gideceğim. Şu anda buradayım fakat kalben ve ruhen arkadaşlarımın yanındayım. Çok az bir grup kaldı. Onları da yok edip asıl yuvalandıkları Münbiç’e girip yuvalarını başlarına yıkacağız. Biz çok büyük ve Allah için inanmış Türk ordusuyuz. Kimseden korkumuz yoktur.”

 

KENDİMİZİ YERDE BULDUK

Zırhlı araç sürücüyüm. El-Bab’ta hastaneler bölgesinde yoğun çatışmaların olduğu haberi üzerine arızalanan bir araca bakıma gittiğimde aracımdan inerken benim nişancım, koruyucum araçta unuttuğum miğferi giymem için beni uyardı. Ben miğferi giyerek dışarı çıkıp öbür araca doğru giderken 10 metre arkamıza havan topu atılmış. Patlama ile beraber kendimizi yerde bulduk. Beni önce Allah’ım, sonra arkadaşım, çelik yelek ve çelik miğfer korudu.” Tekirdağ 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görevliyken Fırat Kalkanı Harekatına katılan Karayel’in evli olduğu öğrenildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x