Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemYahşihan

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur binlerce hemşerisiyle iftar etti

Her Ramazan ayında hemşerileriyle birlikte iftar etmeyi geleneksel hale getiren Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un iftar sofrasına binlerce kişi katıldı. Programın açılışında konuşan Belediye Başkanı Sungur “Gönül Dostlarım ile İftar Soframızı paylaşmak bizlere her zaman olduğu gibi bugünde gururun ve onurun en şereflisini yaşattı. Biz büyük bir aileyiz” diye konuştu.

GENİŞ KATILIM

Yahşihan Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar programı Yahşihan ilçe merkezinde bulunan parkta gerçekleştirildi. Binlerce kişinin katıldığı iftar öncesinde misafirleri AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları B. Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan karşıladı. Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda yapılan dualarla iftar yapıldı. Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Fransa’da düzenlenen 2018 Bedensel Engelliler Avrupa Şampiyonası’nda 125 kilogramda Avrupa şampiyonu olan milli halterci Üzeyir Karakoç’a madalya taktim etti.

BİZLERİ HİÇ YALIZ BIRAKMADINIZ

24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin çok önemli ve değerli olduğunu belirten Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Böyle güzel bir günde mübarek bir ayda hepimizi bir araya getiren Allah’a sonsuz hamdolsun. Allah hepinizden razı olsun. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz hiçbir organizasyonda bizi yalnız bırakmadınız. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Ancak malumunuz önümüzde 24 Haziran’da yapılacak olan bir seçim var. Gerçekten çok önemli çok değerli bir seçim, çok özel bir seçim hem kendi şahsımız hem de Türkiye’miz için önemli bir seçim, çünkü dış mihraklar ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza neredeyse pervazca konuşmalar yapıyorlar. Onun için sandıkta sizden ricamız bu zamana kadar bizi hiç mahcup etmediniz. Sağ olun Allah razı olsun her zaman yüzümüzü güldürdünüz. Hiçbir zaman boynumuzu büktürmediniz. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

11 ayın sultanı Ramazan ayında İftar organizasyonunu yapan Yahşihan Belediye Başkan Ahmet Sungur’a teşekkür eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Kırıkkale’nin dört biryanı böyle coşkulu, böyle sevecen, böyle muhabbetli, böyle nurlu ortamlar var ve Allah’ın izniyle yapılacak olan 24 Haziran’daki seçimlerde de sizlerin bu coşkusu bu muhabbeti ve bu sevgisi bize Allah nasip edersen 3 tane milletvekiline şimdiden müjde diyorum. Destekleriniz için hepinize ayrı ayrı şimdiden çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

CAN HİZMETLERİNİ ANLATTI

Bizzat takip ederek hayata geçirilen sadece birkaç çalışmadan örnek veren Milletvekili Ramazan Can “Emeklilerimize Yuva Mahallesi’nde 39 bloktan oluşan birinci etap TOKİ Evleri bitmek üzere talep halinde 2nci ve 3üncü etaplara devam edilecek, 20 yıl ödemeli düşük faizli kira öder gibi ev alınacak, emeklilerimize hayırlı olsun. Yeni Adliye binamızı bitirdik hayırlı uğurlu olsun. Keskin Cezaevini bitirerek hizmete aldık, Delice Cezaevimiz bitmek üzere, Karakeçili Cezaevimiz ihale aşamasındadır, hayırlı uğurlu olsun. Yeni dönemde de hizmetlerimizin devamı gelecektir” dedi. Milletvekili adayları Bozdemir ve Arslan’da birer konuşma yaparak organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Keskinli
Keskinli
11 Haziran 2018 16:39

Keskin cezaevi dediği yer Keskin’e mi yapılmış yapıldıysa bizim niye haberimiz yok. Adamlar hizmet etmiş ak partinin adı yokken Keskin’in nufusü 20 bin üzeriydi Kırıkkale’nin en büyük ilçesiydi. Ama ak parti geldi herşey tersine dönmeye başladı.

Vatandaş_71
Vatandaş_71
11 Haziran 2018 03:13

Hizmetlere bak arkadaş. Toki konutları tamam eyvallah. Onun dışında;
-Keskin’e ne var?
-Cezaevi.
Delice’ye ne var?
-Cezaevi.
-Peki ya Karakeçili’ye?
-E oraya da cezaevi.
Pes artık hizmete bak. Bir de fabrika açsaydınız da gençlere ekmek kapısı olsaydı.
Bu arada sayın vekilim 4 yılda ancak tamamlanan ama bir şeye benzemeyen terminal kavşağını(!) da unutmuş.

CÜNEYT
CÜNEYT
11 Haziran 2018 01:00

Hemşeri değil hemşehri.

Başa dön tuşu
3
0
Would love your thoughts, please comment.x