Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

BİZ HAZIRIZ “BİZE HER YER KIRIKKALE”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Zorlu geçen 2015-2016 sezonunda şampiyonluğu sırtlayarak 3. Lige çıkan Kırıkkalespor, bu hafta ilk maçına çıkıyor. Ligin güçlü ekiplerinden Trabzon Yomraspor deplasmanına 3 puan parolası ile çıkacak olan şimşekler, antrenmanlara devam ediyor.

  1. Lig 2. Grup’ta mücadele verecek olan Türk Metal Kırıkkalespor, hafta sonunda karşılaşacağı Trabzon Yomraspor maçının hazırlıklarını Ankara Büyük Anadolu Otel’de sürdürüyor. Lig öncesi konuşan Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, takımının beklenen performansı yakaladığını belirterek, hedeflerinin ligde iyi bir yer edinmek olduğunu söyledi.

5 yıl aradan sonra Üçüncü Lig’e çıkmayı başaran kırmızı-lacivertli ekibin geleceğinden ümitli olduğunu belirtken Teknik Direktör Şimşir “Hafta sonunda başlayacak olan lig maçlarına en iyi şekilde hazırlandık. Tüm futbolcularımız başarı için kenetlendi. Ligdeki ilk maçımız olan Trabzon Yomraspor önünde alacağımız puan ve puanlarla lige iyi bir başlangıç yapıp, hedefimizi belirleyeceğiz. Her zaman olduğu gibi taraftarlarımızın ellerinden gelen desteği vermelerini bekliyoruz” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x