Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Biz icraata talip olduk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Enerji Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından birlik, beraberlik ve bütünleşmek amacıyla genişletilmiş il divan toplantısı düzenlendi.

 

İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Özel bir Restaurant’da düzenlenen toplantıya Enerji Bir-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan, Genel Başkan Yardımcısı Gürkay Kaya, Enerji Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mikail Başer, Memur Sen’e bağlı şube başkanları, üyeler ve çok sayıda davetli katıldı. Sözlerine rahatsızlığından dolayı toplantıya katılamayan Genel Başkan Hacı Bayram Tonbul’a geçmiş olsun dilekleriyle başlayan Kırıkkale Şube Başkanı Mikail Başer toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

ÜYELERİMİZİN GÖNÜLLERİNE GİRMEYİ BAŞARDIK

Enerji Bir Sen özgürleşmenin ve sivilleşmenin mücadelesinin öncülüğünü yaptığını söyleyen Başkan Başer, “Enerji Bir Sen sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak gönüllere hitap ederek, insan merkezli bir anlayışla bu günlere geldi. Bizler kuru gürültüden ziyade icraata talip olduk. Yapmış olduğumuz icraatlarla da Allah’a şükürler olsun ki üyelerimizin gönüllerine girmeyi başardık. Bizim niyetimiz istikrar sürsün Türkiye büyüsün, büyüyen Türkiye’de büyük pasta diliminden de memurlar faydalansın”

 

GÖNÜL İSTERKİ HERKES BAŞARILI OLSUN

Geçtiğimiz günlerde MKEK’de görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı yapıldığını dile getiren Başer, “Bu sınavın yapılmasında büyük emeği olan Sayın Genel Başkanıma ve Başkan Yardım Sayın Mehmet Doğan’a sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Yapılan bu sınavda bir üst kadroya atanan arkadaşlarımızın yeni görevlerini tebrik eder, başarılar dilerim. İstediği sonucu alamayan arkadaşlarımızın ise üzüntülerini paylaşıyoruz. Gönül ister ki bütün arkadaşlarımız başarılı olsun” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu