Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bizde emeğin özel yeri var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi’nin Kırıkkale milletvekili adayları, Faruk Vurgun, Emine Köksal,  Ramazan Gözalan ile İl teşkilatı Eğitim-Sen ve TEMAD’ı ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Vurgun, Milli görüşte emeğin özel yeri olduğuna işaret etti.
 
Hak alın teri kurumadan verilmeli
Ziyarette Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin ve sendika üyeleri ile görüşen adaylar eğitimcilerin sorunları ve eğitim sisteminin sorunları hakkında konuştular. Saadet Partisi milletvekili adayı Faruk Vurgun “Biz Saadet Partisi olarak bütün sivil toplum kuruluşlarıyla olan sıcak temasımızı sağlayabilmek onların sıkıntılarını dinlemek adına ziyaret etmekteyiz. Bu kapsamda sizleri de ziyarete geldik. Bizim için emeğin özel bir yeri vardır. Emek hakkın verilmesi gereken bir yerdedir. İnancımıza göre insanların hakları alın teri kurumadan hakkıyla verilmesi gerekir. Bu kapsamda sizin çalışmalarınızı da önemsiyoruz ve dikkate alıyoruz “dedi.
Sorunları dile getireceğiz
TEMAD’a yapılan ziyarette konuşan Milletvekili adayı Vurgun, “TEMAD çok samimi ve aktif  bir dernek. İlimizdeki tüm derneklere örnek oluyor. Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Seçim sürecine girdik. Ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu seçimde halkın gündemine dokunacağız. Sorunlarını dile getireceğiz. Bu yüzden de sizlerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.    Ziyaretten çok memnun kaldığını ifade eden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale Şubesi Başkanı Coşkun Koçak ise “Demokrasinin gereği seçimler kısa bir süre kala milletvekili adaylarımızı ağırlamaya devam ediyoruz. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu