Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bizim niyetimiz hayır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YAPILAN SEÇİMDE GÜVEN TAZELEYEN YÖNETİM KURULU BAŞKANI VARLI;

 

Bir hafta önce meslek grubu seçimi yapılan TSO’da yeni yönetim ve meclis seçimi yapıldı. Gruplardan seçilen 32 üyenin oy kullandığı seçimlerde mavi listenin adayları yönetime getirildi. 4 sandığın kurulduğu seçimler sonucunda Başkanlığa Ahmet Varlı, Meclis Başkanlığına ise Ömer Akçelik seçildi. Seçimlerin Kırıkkale’ye ve üyelere hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Varlı “Bizim niyetimiz hayır inşallah akıbetimizde hayır olur” diye konuştu.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Tek liste halinde yapılan seçimler sonucunda Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimi belirlendi. 4 sandıkta yapılan seçimlerde 32 üye oy kullanırken, seçimler sonucunda Başkan Ahmet Varlı, Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Meclis Başkan Yardımcısı Tevfik Güney, Meclis Başkan Yardımcısı R.Cihat Mencet, Meclis Katip Üye Adem Karapınar. TSO Yönetim Kurulu Celal Kaplan, Nizamettin Ayyıldız, Mustafa Karışmaz, Bilal Demircan, Muzaffer İlhan, Rasim Ölmez, Murad Eroğlu, Savaş Geyik. Üst Kurul Delegeleri Celal Kaplan, Melek Sultan Tufan, Hakan Demirel. Disiplin Kurulu Hakan Şahin, Abdulkadir Şengül, Mustafa Öztürk, Murat Kılıç seçildi.

 

SEÇİM SONUÇLARI HAYIRLI OLSUN

Seçimlerin ardından bir değerlendirmede bulunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı “7 Nisan 2018 tarihinde yapılan Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği seçimlerinden sonra bugün Başkan, yönetim kurulu asil ve yedek, üst kurul delegeleri, disiplin kurulu, meclis başkanı ve başkanlık divanı, katip üye seçimlerini yaptık. Bu seçimlerin öncelikle memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yeni yönetimimiz ve meclisimizle şehrimizin ticaretine, sanayisine, ekonomisine daha fazla katkı verebilmek için yönetim olarak var gücümüzle çalışacağız. Tek liste olarak seçimimizi gerçekleştirdik. Seçim sonuçlarının şehrimize, sanayicimize, üyelerimize, esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

 

ÖNCELİĞİMİZ ÜYE MEMNUNİYETİ

Başkan Varlı “Bizim niyetimiz hayır inşallah akıbetimizde hayır olur. Amacımız şehrimizin sanayisine, üretimine, ekonomisine, ticaretine katkı vermek. Bu katkıyı da yeni yönetimimiz, yeni meclisimizle inşallah en iyi şekilde vermeye çalışacağız. Bu 4 yıllık yeni dönemde inşallah daha farklı hizmetlerle üyemizin karşısında olacağız. Bizim ilk hedefimiz üye memnuniyetine odaklı hizmet yapmak. Tüm STK’larla, siyasi partilerle, bürokratlarla, şehrimizi idare eden yöneticilerimizle, vekillerimizle istişare içerisinde şehrimizin sorunlarına çözüm bulma noktasında üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bu vesileyle yeni seçilen meclis üyesi ve yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x