Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bizler, zincirin birer halkalarıyız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE’DE BULUNAN MUHTARLAR, BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILIYI ZİYARET ETTİ

 

Bizler, zincirin birer halkalarıyız

Kırıkkale’de bulunan ve Tüm Muhtarlar Derneği’ne kayıtlı olan muhtarlar, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ettiler. Ziyaretten memnuniyet duyan Saygılı, “Şehrimiz için hep birlikte çalışıyoruz. Bizler, zincirin birer halkalarıyız” dedi.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve mahalle muhtarları, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı sürpriz şekilde ziyaret etti. Sürpriz ziyaret karşısında memnun kalan Başkan Saygılı, muhtarlarla birlikte kent genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelediler. Muhtarlar, Saygılı’nın yaptığı belediyecilik hizmetlerinden dolayı da teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Başkan Saygılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret sonrasında Başkan Saygılı,  Muhtarlara birlikte Büyük Şehir Parkı ve Kırıkkale Evlerini ziyaret etti. Büyük Şehir Parkı’nın tüm Kırıkkalelilerin beğenisini kazandığını söyleyen muhtarlar, böyle bir eseri Kırıkkale’ye kazandırma çalışmalarına emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Kırıkkale’de yaşayan vatandaşların en iyi hizmeti alması amacıyla çalışma sergilediklerini vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizin önemli problemlerini çözüme kavuşturduk. ‘Büyük Şehir Parkı’ şehrimize önemli kimlik oldu. Tarihi Kırıkkale Evleri’de kültür ve geleneklerimizi yansıtan önemli bir eser oldu. İmkanlar dahilinde elimizden gelen en güzel çalışmalarımı şehrimize yapmak için mücadele veriyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x