Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Bölge birincisi Kırıkkale’den

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığının Sahne Sırası Sende sloganı ile başlattığı Türk Sanat Müziği yarışmaları Bölge Finalleri Kayseri’de yapıldı. Yarışmalarda Kırıkkale’yi temsil eden Sinan Apaydın bölge birincisi oldu.

 

FİNALLERDE KIRIKKALE’Yİ TEMSİL EDECEK

18 – 23 Yaş Solo Kız/Erkek, 24 – 29 Yaş Solo Kız/Erkek 18 – 29 Yaş Özgün Yorumlama kategorileri olmak üzere 3 kategoride düzenlenen yarışmalarda 18 – 23 Yaş Solo Erkek kategorisinde yarışan Kırıkkale yarışmacısı Sinan Apaydın Bölge birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.  Sinan Apaydın Mayıs ayında Ankara’da düzenlenecek olan final müsabakalarına katılacak. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir Kayseri’de düzenlenen müsabaka sonucu final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Apaydın’ı tebrik etti. Özdemir yapmış olduğu açıklamada Kayseri’de yakalanan başarının mutluluk verici olduğunu belirtti ve Mayıs ayında düzenlenecek finallerde de başarı dileğinde bulundu.

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x