Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiKırıkkaleManşet

Borsa meclisi seminere katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) oda ve borsalardaki 10 bine yakın meclis üyesi için bilgilendirme seminerleri başlattı. Program çerçevesinde Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer ve Meclis üyeleri Ankara’da gerçekleştirilen bilgilendirme seminerine katıldı.

Hisarcıklıoğlu katıldı

Kırıkkale Ticaret Borsası Meclis Üyeleri, TOBB ve oda-borsaların iş dünyası için verdiği hizmetler alanında üçer günlük programlara katıldı. Odalar Birliği tarihinde bir ilk olan seminerde meclis üyelerine çeşitli konularda bilgiler verildi. Seminerin başlangıcına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’da katıldı.

Faydalı oldu

Seminerde işlenen konuları sıralayan Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer “Seminerde Meclis üyelerimize Dünya ekonomisini etkileyen küresel trendler, Türkiye ekonomisindeki dönüşüm ve TEPAV, dönem kurları faiz ve borsa, yerel ekonomi gündeminin belirlenmesi, Türk dış politikasının bugünü ve geleceği, etkili yönetim becerileri, etkili iletişim becerileri, protokol kuralları, sosyal medya yönetimi, kişisel gelişim uzmanı, finansal yöntem, işletme fonksiyonları, yönetim fonksiyonları, teşviklerden yararlanma yolları gibi konularda bilgiler verildi. Seminerimiz üyelerimiz için son derece faydalı olmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Odalar Birliği’nde bir ilk

Seminerin başlangıcında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, günümüz dünyasında bilginin en önemli servet olduğuna dikkat çekerek, 10 bine yakın meclis üyesinin bilgilendirilmesi projesinin, Odalar Birliği tarihinde bir ‘ilk’ olduğunu vurguladı. Ülkenin en önemli ihtiyacının girişimci olduğuna vurgu yapan Hisarcıklıoğlu,”Bizim ihtiyacımız olan girişimci; ne memur ne yönetici” dedi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu dünyanın teknoloji ve internet çağı olduğunu ifade ederek, meclis üyelerini internetten daha fazla yararlanmaya çağırdı. Hisarcıklıoğlu, iş adamlarına çocuklarını işlerine dâhil etmeleri ve birlik beraberlik içinde çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu