Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Borsa Yaz Hazırlığı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, üyelerini işyerinde ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette çiftçilere uyarılarda bulunan Başkan Sümer, bilinçli gübrelemenin ve ilaçlamanın verimi olumlu yönde etkileyeceğini söyledi.

 

ÜYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Bol yağışlı bir kış mevsiminin ardından, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte üreticiler gübreleme, ilaçlama çalışması için gün sayarken, Ticaret Borsasına kayıtlı üyelerde hazırlıklarını tamamlamış durumda. Borsaya kayıtlı üyeleri işyerlerinde ziyaret eden Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer bahar ve yaz dönemi çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Esnaflara hayırlı kazançlar temennisinde bulunan Başkan Sümer, üreticilere de çağrıda bulunarak bilinçli gübreleme ve ilaçlama tavsiyesinde bulundu. Sümer, bilinçli gübreleme ve ilaçlamayla daha yüksek verim elde edilebileceğini söyledi.

 

YAĞIŞLAR BEKLENİLEN DÜZEYDE

Kırıkkale’de tarımın büyük bölümünün kıraç arazilerde yapıldığını ve verimin yağışların durumuna bağlı olduğuna vurgu yapan Başkan Sümer “Bu yıl bol yağışlı bir kış mevsimini geride bıraktık. Şu anda görünüşe göre çiftçimizin herhangi bir zararı yok, tam aksine büyük karı var. Bu durumdan çiftçimiz de biz de gayet memnunuz. Mevsim bu şekilde yağışlı devam ederse oldukça iyi olur. İnşallah, hep böyle devam eder. Böyle giderse Kırıkkale’de rekoltede de artış olur” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x