Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Borsa’dan örnek davranış

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay’ının kan stoklarının azaldığını belirtmesinin ardından Kırıkkale Ticaret Borsası personellerinden destek geldi. Örnek bir davranış sergileyen Ticaret Borsası personelleri Kızılay Kırıkkale Şubesine bağlı kan merkezine giderek kan bağışında bulundu.

 

ÇAĞRIYA DUYARSIZ KALMADILAR

Kızılay’ın hava koşulları nedeniyle, Kızılay’ın kan stokunun kırmızı alarm verdiği duyurulmuş ve vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulunulmuştu. Yapılan çağrıya Kırıkkale’de Ticaret Borsası personeli de duyarsız kalmadı. Kızılay Kırıkkale Şubesine bağlı kan merkezine giden borsa çalışanları hep birlikte kan bağışında bulunarak örnek bir çalışmaya imza attı.

 

ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ

Kan bağışında bulunan personelleri tebrik eden Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Bu tür sosyal sorumluluk gerektiren faaliyetlerimiz her zaman devam edecektir. Hepimiz aynı gemideyiz. Başka Türkiye yok. Yaşlısıyla, genciyle hep birlikte bu güzel vatanımıza, milletimize, devletimize ve bayrağımıza sahip çıkacağız. Kara gün dostu Kızılay’ın kan stokunun normal seviyeye yeniden yükselmesi için millet olarak üzerimize düşen görevi yapmalıyız” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x