Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Boyabatlı ve Güngüneş’e ödül

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde 14 Mart Tıp Bayramı Programı düzenlendi. Kırıkkale’den programa katılan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve Genel Sekreter Mustafa Boyabatlı, yapılan hizmetlerden dolayı Bakan Recep Akdağ tarafından ödüllendirildi.

 

CANLA BAŞLA GAYRET ETTİK

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde program düzenlendi. Kırıkkale’den programa katılan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve Genel Sekreter Mustafa Boyabatlı, yapılan hizmetlerden dolayı Bakan Recep Akdağ tarafından ödüllendirildi. Programda konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ , “Herkes biliyor ki devletimizin başındaki zatıalinize kurulan tuzaklar hakikatte bu ülkeye kurulan tuzaklardır. O gece bütün sağlık çalışanları her zamankinden daha bir gayretle çalıştı. Bir nefesin devamına vesile olmak için canla başla gayret ettik. Ne yazık ki hain çetenin işlettiği bazı hastanelerin hizmet vermediklerini gördük” ifadelerini kullandı.

 

SAĞLIK HİZMETİNDE DÜNYA ÖNCÜSÜYÜZ

Tüm vatandaşlara sağlık hizmeti götürülmesinin önemine dikkat çeken Bakan Akdağ, “Asla ayrım yapmadık. İnsanımızın hepsini bir anne, bir kardeş, evlat özeniyle kucakladık. Hepsi için gerektiğinde hayatımızı tehlikeye attık, can verdik. Van’daki, Şanlıurfa’daki bir annenin doğumu için helikopter ile yardıma koşarken Erzurum’da kar paletli araçlarla, İstanbul’da motosikletlerle yaralılarımıza gittik. Gerektiğinde hastalarımızı sırtımızda taşıdık. Bugün sağlık hizmetine erişimde dünya öncüsüyüz. Çünkü bunu halkımızın en tabi hakkı olarak gördük. Başta Dünya Sağlık Örgütü olmak üzere tün uluslararası kuruluşlar sağlıktaki dönüşümü ayakta alkışladı. Çok sayıda ülkeye sağlıkta dönüşüm politikamız ilham verdi” değerlendirmesinde bulundu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x