Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Boyabatlı’dan teşekkür belgesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde çalışan, Demokrasi nöbetlerinde görev alıp çeşitli ikram dağıtımlarında bulunan hizmet elamanlarına Genel Sekreter Op.Dr. Mustafa Boyabatlı tarafından Teşekkür Belgesi verildi.
 
HASSASİYET GÖSTERDİLER
Demokrasi nöbetlerinde görev alıp çeşitli ikram  dağıtımlarında  bulunan hizmet elamanlarına Genel Sekreter Op.Dr. Mustafa Boyabatlı tarafından  Teşekkür Belgesi    verildi. Boyabatlı yaptığı açıklamada, “15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine vatandaşlarımızın başlattığı demokrasi nöbetlerine ve mitinglerine katılan tüm personelimize teşekkür ederim” dedi. Boyabatlı, 15 Temmuz gecesi demokrasiye ve halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı yapılan darbe girişiminin ardından tüm vatandaşlar ve personellerin, demokrasiyi koruma adına milli birlik, beraberlik ve dayanışmanın en iyi şekilde temsil edildiği demokrasi nöbetlerine ve mitinglerine katılarak hassasiyet gösterdiklerini söyledi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x