Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlıkSon Dakika

Böyle doktor düşman başına

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yüksek İhtisas Hastanesi (YİH) Acil Bölümünde çalışan doktor Gizem Yaman Sosyal medya hesabından yaptığı PKK sempatizanlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan hakkında yazdığı yazılar kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, doktor Yaman hakkında soruşturma başlatıldı.

 

 

Yüksek ihtisas Hastanesi acil bölümünde görevli Doktor Gizem Yaman sosyal medya hesabından PKK sempatizanlığı yaptığı yönünde ki paylaşımları ve yorumları ile Sosyal medyaya bomba gibi düştü. Yaptığı paylaşımlar ve yorumlarının fotoğrafları alınarak sosyal medyada günün konusu olan doktor Yaman ile ilgili olarak yetkililer soruşturma başlatıldığını ifade etti. Konu hakkında sorulan sorulara yanıt veren Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, konuyu takip ettiklerini söyleyerek, Yüksek İhtisas Hastanesine yetkilerin verildiği ve hastane yönetiminin ise soruşturmayı açtığını söyledi. Edinilen bilgilere göre ise; doktor Yaman’ın yaptığı yorumlar ve paylaşımlarının fotoğraflarının yayınlanmadan önce araştırıldığı ve gerekli işlemlerin yapılarak soruşturma açılığını öğrenildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x