Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Böyle konferans görülmedi!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dün Kırıkkale’de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından  “Nübüvvet penceresinden tıbba bakış” konu başlıklı ilginç bir konferans düzenlendi. Ömer Döngeloğlu’nun verdiği konferansta en tuhaf ayrıntı ise, katılımcılara kumanya dağıtılmasıydı.

Kırıkkale Merkez Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programda, önce Kuran tilaveti gerçekleştirildi. Daha sonra katılımcılara, Kanal 7’de halen ‘Önden Gidenler’ isimli programı gerçekleştiren Ömer Döngeloğlu’nun konferansı gerçekleştirildi. Programın sonunda ise Grup Dergah’ın ilahi dinletisi yapıldı.

HANGİ ÖDENEKTEN ÖDENDİ?

Bu alanda bir ilk gerçekleştiren Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 3 bin adet yaptırdığı kumanyaları konferans esnasında katılımcılara dağıttırdı. Daha önce eşi benzeri görülmeyen uygulamada ilginç olan ise, kumanyaların yaklaşık 500 adedinin tüketilmesiydi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin konferansı veren Ömer Döngeloğlu’na ne kadar bir ücret ödediği ve organizasyonu hangi ödenekten yaptığı ise merak konusu oldu.

HAYAL KIRIKLIĞI

Ayrıca 3 bin kişinin beklendiği konferansa 500 kişi katılınca hayal kırıklığı yaşandı. Genel Sekreter Mustafa Boyabatlı’nın ise bu programı neden düzenlediği ve kimlere ne gibi bir fayda sağladığı ise hala soru işareti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x