Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Boyun fıtığından kurtuldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YAŞAM HASTANESİ’NDE BİR BAŞARILI OPERASYON DAHA

 

Boyun fıtığından kurtuldu

Yaşam Hastanesi’nde bir süre önce göreve başlayan Beyin ve Sinir Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Başol, başarılı operasyonlarına birini daha ekledi.

 

BAŞARILI BİR OPERASYON DAHA

Yaşam Hastanesi başarılı operasyonları ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Hastanede bir süre önce göreve başlayan Beyin ve Sinir Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Başol, yine başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Op. Dr. Başol, uzun zamandır boyun fıtığı rahatsızlığından muzdarip olan Serdal Sarıkaya isimli hastayı bu sıkıntısından 1 saatlik başarılı bir cerrahi operasyonla kurtardı.

 

1 SAATLİK OPERASYONLA KURTULDU

Hastaneden operasyonla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Hastanemizin Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Başol, yine başarılı bir operasyona imza attı. Uzun zamandır boyun fıtığı rahatsızlığı yaşayan Serdal Sarıkaya isimli hasta yaklaşık 1 saat süren başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Hastamız operasyondan sonra sadece bir gün yatarak normal yaşantısına devam etmeye başladı” denildi.

 

OPERASYONU ANLATTI

Hastanın kendisine boyun fıtığı rahatsızlığı ile geldiğini söyleyen Op. Dr. Başol, “Hastamız yaşam standardı olumsuzluğa düşmüş halde bize geldi. Gerekli tetkikleri yaptık ve sorunun boyun fıtığından kaynaklandığını tesbit ettik. Hastamıza cerrahi operasyon önerdik, kabul etti ve yaklaşık 1 saat süren Servikal Mikrodiskektomi yöntemiyle hastamızı bu sağlık sorunundan kurtardık. Hastamız 1 gün yattı ve ertesi gün taburcu olarak eski yaşam standardına kavuştu” dedi. Dr. Başol, Kırıkkalelilerin bel ve boyun fıtığı ile sinir cerrahisi konusunda kendilerine gelebileceğini, bunlarla ilgili operasyonları da rahatlıkla yapabileceklerini söyledi. Başol, yaklaşık iki aydır benzeri operasyonları hastanede gerçekleştiriyor.

 

HASTA TEŞEKKÜR ETTİ

Yaşam Hastanesi’nde boyun fıtığı operasyonunun ilk olduğunu da belirten Op. Dr. Başol, “Hastamız 40’lı yaşlardaydı. Sorunu yaşam standardını artık bozmuştu. Hastanemizde ilk olarak gerçekleştirilen bir yöntem ve cerrahi operasyonla hastamızı bu derdinden kurtardık. Hastanemizde bu ve benzeri operasyonları rahatlıkla yapabilecek imkan ve kapasiteye sahibiz” diye konuştu. Yaşadığı rahatsızlıktan kurtulan Serdal Sarıkaya ise Op. Dr. Başol ve Yaşam Hastanesi’ne teşekkür ederek, “Beni bu sağlık sorunumdan kurtaran doktorum Sayın Başol’a ve Yaşam Hastanesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x