Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Bozer ve Şaşmaz Türkiye 1’incisi oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 14 – 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında Artvin’de düzenlenen Alt Minikler Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Süleyman Bozer 32,5 kg da, Muhammed Saki Şaşmaz ise 54 kg da Türkiye Şampiyonu oldu.

 

BÜYÜK BİR BAŞARI

Artvin’de düzenlenen Alt Minikler Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kulübü Sporcuları Süleyman Bozer 32,5 da ve Muhammed Saki Şaşmaz 54 kg da rakipleri karşısında üstün bir performans göstererek Türkiye Şampiyonu oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Veklili Adnan Vural yaptığı açıklamada; “Sporcularımızın Alt Minikler Türkiye Şampiyonu olmaları bizleri bir kez daha gururlandırdı. Sporcularımızın diğer sporculara iyi bir rol model olduğunu belirten Vural, çalışarak neler başarılabileceğini birkez daha görüyoruz. Sporcularımızı tekrar tebrik ediyorum. Kırıkkale de boks inşallah eski günlere dönecek. Sporcularımız yetiştirmek için çaba sarf eden antrenörlerimiz Serdar Bozer ve Salim Dalbudak’a emekleri için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x