Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bozkurtlar bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÜLKÜCÜLER, ‘ÜLKÜDE BİRLİK ŞÖLENİNDE SÖYLENEN TÜRKÜLERE HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİLER

 

Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ülkü Ocakları düzenlediği ‘Ülküde Birlik Şöleni’ ile Ülkü Ocakları’na gönül vermiş kişileri buluşturdu. Şölene katılan Ülkü Ocakları Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları bize kanla, ızdırapla, çileyle kazanılarak miras bırakıldı. Ülkü Ocakları bize şehitlerimizin emanetidir” dedi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Kırıkkale Ülkü Ocakları Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başpınar Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Ülküde Birlik Şölenine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Seyit Ahmet Göçer, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ali Gençtürk ve çok sayıda ülkücü katıldı.

 

ÇIRPINIRDA KARADENİZ

Başpınar Kapalı Spor Salonunda düzenlenen şölende sanatçılar Osman Öztunç, Ali Kınık ve Ozan Rahmet Safa’yı Kırıkkalelilerle buluştu. Düzenlenen etkinlikte ülkü ocaklarına gönül vermiş katılımcılar duygulu dakikalar yaşadı. Sanatçılar misafirlere halk müziğinden ve kendi bestelerinden eserler sergilediler. Özellikle Ozan Rahmet Safa’nın söylediği “Çırpınırdı Karadeniz” isimli esere bütün salon hep bir ağızdan eşlik ettiler.

 

İZİN VEREMEYİZ

Şölenin açılış konuşmasını Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz yaptı. Kılavuz yaptığı konuşmada, “Birliğe, beraberliğe ihtiyaç vardır, kardeşliğe ihtiyaç vardır. Sevgiye ve muhabbete ihtiyaç vardır. Fitneye, fesada ayak oyunlarına, bunu uygulamaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz. Son dönemler içerisinde hareketimizi içten içe bölmeye parçalamaya zayıf düşürmeye çalışanlar olmuştur. Bunların her biri aklımızdadır, hafızamızdadır. Bunlara izin veremeyiz”

 

HER ŞEYİMİZİN ÜZERİNDE

Kılavuz, “İyi niyetli kim olursa eleştirilerini haklı görür kabul ederiz ama art niyetli bir şekilde birliğimizi beraberliğimizi bölmek isteyenlere de gerektiği şekilde muameleyi gösteririz. Bu dava, bu camia bizim her şeyimizin üzerindedir. Bu davanın üzerinde hiçbir fani yoktur. Bizim dava anlayışımız, davamıza sadakat ve samimiyet, annemizin, babamızın, kardeşimizin, evimizin, evdeşimizin daha üstündedir” ifadelerini kullandı.

 

MİRAS OLARAK BIRAKILDI

Ülkü Ocakları olarak yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ancak çalışmaktan vazgeçmeyeceklerinin altını çizen Kılavuz, Ülkü Ocaklarının Türk kültürünü içinde yaşattığını ve yaşatmak için gelecek nesillere de aktarıldığını söyledi. Kılavuz, “Ülkü Ocakları bize kanla, ızdırapla, çileyle kazanılarak miras bırakıldı. Türk Gençlerinin gelişmesi için çalışmaktayız. Ülkü ocakları, her zaman Türk Milletinin yanındadır. Ülkü Ocakları bir mekteptir. Ülkü Ocakları, Türk kültürünün yaşadığı, yaşatıldığı ve aktarıldığı yerdir. Sorumluluğumuzun farkındayız. Ülkü Ocakları bize şehitlerimizin emanetidir” dedi.

 

HABER-FOTO: BURAK CAN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x