Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

‘Bremen Mızıkacıları’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Enerjisa çocuklara enerji verimliliğini anlattı

 ‘Dünyanın Enerjisini Ben Koruyorum!’ sloganıyla 2010 yılında başladığı çocuklara yönelik enerji verimliliği eğitimlerini, tiyatro oyunuyla sürdüren Enerjisa, Bu yılkı çocuklarla ilk buluşmasını Kırıkkale’de oldu.

Türkiye’nin en önemli konularından biri olan enerji verimliliği hakkında kamuoyunda ve özellikle ilkokul öğrencilerinde enerji tasarruf algısını uyandıracak için Kırıkkale Valilik Konferans salonunda 2 gün üst üste  günde 3 .seans  sunarak  bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Enerjisa, ‘Dünyanın Enerjisini Ben Koruyorum!’ sloganıyla 2010 yılında elektrik dağıtım faaliyeti gösterdiği bölgelerdeki çocuklara yönelik başlattığı ‘Enerji Verimliliği Eğitimleri’ne devam ediyor.

Enerjisa’nın, çalışanları da tiyatro oyununda sahne alıyor. Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu olan “Enerjik Gönüller” ile çalışanların destekleriyle verilen Enerji Verimliliği Eğitimleri ve profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen tiyatro, bugüne kadar 440 okulda 208 bin öğrenciye ulaşan. Söz konusu projede gönüllü  Enerjisa çalışanlarıyla ‘Enerji Verimliliği Tiyatrosu’nu da hayata geçiren Enerjisa, Bremen Mızıkacıları oyununun da  enerji verimliliği temasına uyarlayarak, çocukların eğlenirken öğrenmelerini  gerçekleşti.

Slayt ve tiyatro gösterimin ardından okullarına dönerken Enerjisa’nın, kendi logolu minik bir çanta içerisinde hediye verdiler.

Haber. ARİF ÇAKIROĞLU

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x