Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bu acıya başlık bulamadık…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“SENİ ÇOK ÖZLEDİM DİYOR YA, YA ÖZLEDİKLERİ TOPRAĞIN ALTINDA OLANLAR? ONLAR NE YAPSIN?”

Bu acıya başlık bulamadık…

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit olan 8 askerimizden biri olan Kırıkkaleli Şehit Astsubay Mekan Şahin’in sosyal medya hesabındaki paylaşımları yürekleri dağladı. Sırtını yasladığı ve Şehit olan silah arkadaşlarının fotoğraflarını paylaşan Şehit Şahin, bir özel harekâtçının evine döndüğündeki çekilen videosunu paylaşarak eşine şu sözleri yazdı, “Sonra dersin ki neden bu kadar sigara içersin? İçerim işte”

 

Çukurca’da hainlerle girilen çatışmada Şehit olan Astsubay Mekan Şahin’in sosyal medyada ki paylaşımları yürekleri dağladı. Hainlerle mücadelede ki en büyük destekçisi olan, sırtını yasladığı silah arkadaşlarının şehit olduktan sonra resimlerini paylaşan Şehit Şahin, profil resmini ise “Selam söyleyin eşe dosta! Her şeyden vazgeçer, Vatandan geçmeyiz…” yazılı ve asker resmimi bulunan fotoğrafı yaptı. Vatana olan sevgisini her seferinde yaptığı paylaşımlar ile gösteren Şehit Şahin’in bir özel harekâtçının evine geldiğinde oğlunun ve eşinin kendisini nasıl karşıladığı videoyu paylaşarak eşine “Sonra dersin ki neden bu kadar sigara içersin? İçerim işte” demesi yürekleri dağlarken Şehidin eşi Aynur Şahin ile konuşması şu şekilde devam etti; Şehit’in eşi Aynur Şahin “Bizde hasretle bekleyenlerdeniz.. Onlar kavuştu bezede nasip olur inşallah” Şehit Şahin “Seni çok özledim diyor ya, Ya özledikleri toprağın altında olanlar? onlar ne yapsın?”

Bu acıya başlık bulamadık… - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x