Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Bu dostluk hiç bitmesin!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Gençlikspor Antrenörü Hasan Basri Kara, Kırıkkale Yahşihanspor Antrenörü Bülent Ayan’a teşekkür etti ve ekledi; “Dostluk, centilmenlik ve Kırıkkale kazansın” 
RAKİP ANTRENÖRE TEŞEKKÜR

Bu dostluk hiç bitmesin! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Antrenör Hasan Basri Kara
Amatör Küme’de şampiyonu belirleyecek maç öncesi iki ekibin antrenörlerinden dostluk mesajları veriliyor. Kırıkkale Yahşihanspor Antrenörü Bülent Ayan’ın “Türk Metal Gençlikspor güçlü bir ekip. Kırıkkale Yahşihanspor ve Türk Metal Gençlikspor gibi takımların sayısı artması gerekiyor. Önemli olan şampiyon olmak değil, Kırıkkale futbolunun gelişmesi ve profesyonel ligde temsil edilmesi önemlidir. Müsabaka sonunda dostluk, centilmenlik ve Kırıkkale kazansın” demecine rakip takım çalıştırıcısından destek geldi. Türk Metal Gençlikspor Antrenörü Hasan Basri Kara, “Bülent Hoca ile aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Kazanan dostluk ve Kırıkkale olsun” dedi.
EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
Kara, “Önemli olan Kırıkkale’nin kazanmasıdır” diyerek başladığı sözlerine rakip takım antrenörü Bülent Ayan’a teşekkür ederek devam etti. Kara; “Bizim takımız için böyle düşünmesi çok güzel. Ancak onların takımı ile bizim takımımızı kıyasladığımızda, Kırıkkale Yahşihanspor’un bizim takımın üzerinde olduğunu söyleyebiliriz. Bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sahada en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.
ÇOK VAHİM…
Kara şöyle devam etti; “Kırıkkale spor kamuoyunda konuşulan, Kırıkkale Yahşihanspor ile Türk Metal Gençlikspor’un belirleyici olduğu yönünde ve “Diğer karşılaşmaların yapılmasına gerek yok. Yahşihan ile Türk Metal oynasın şampiyon belirlensin” gibi söylemler var. Bu çok vahim bir şey. Bizlerinde istediği kaliteli ve güçlü ekip sayısının artmasıdır. En önemlisi Kırıkkale’nin bir profesyonel temsilcisi olmasını istiyoruz. Bu müsabakanın sonucunda bu isteklerimizin temellerinin atılacağı bir sonucun olmasını istiyoruz. Kendi adımıza elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Daha önce iki maç oynandı ve eşitlik bozulmadı. Bu maçın da Kırıkkale’nin menfaatleri doğrultusunda ne olması gerekiyorsa onun olmasını istiyoruz.
HERKES ELİNDEN GELENİ YAPMALI
Kara Kırıkkale’de futbolun sıkıntılarından kurtulmasının birliktelik olduğunu sözlerine ekleyerek, “Herkesin kendine göre bir planı ve projesi vardır. Bizim projemiz Kırıkkale’de futbolun ve sporun kurtulması yönündedir. Bu kurtuluş Yahşihanspor mu? Türk Metal Gençlikspor mu? ya da Kırıkkalespor mu? bunu iyi çözümlemek ve herkesin elinden geleni yapması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu